Materasso PRESIDENT ROYAL KOKOS 160*200 cm

Rendelhető
Materasso PRESIDENT ROYAL KOKOS 160*200 cm
Materasso PRESIDENT ROYAL KOKOS 160*200 cm
Materasso PRESIDENT ROYAL KOKOS 160*200 cm
Materasso PRESIDENT ROYAL KOKOS 160*200 cm
166 800 Ft

* Mag: 7 zónás, phisiosystems masszírozó-hab rendszerű, szendvics szerkezetű, rétegelt matrac. Átszellőző, antibakteriális, átszellőző, nagy rugalmasságú hideghab , kókusz lapok, középen merevítésként nagy sűrűségű RE hab.
* Huzat: Greentex active probiotics modern szövet technológiával készült huzat, mely maximálisan antiallergén, atkamentes, természetes anyagokkal, probiotikumokkal kezelt Levehető, mosható 60 fokon
* Keménység: 4/5 közepesen kemény-kemény
* Teherhelhetőség: 110 kg
* Várható szállítási idő 8-10 nap

A Prezident Royal Kokos matrac rétegelt, ú.n. "szendvics szerkezetű" matrac.
Rétegeit úgy tervezték meg, környezetbarát, modern technológiájú alapanyagait úgy állították össze, hogy egyszerre biztosítja az erős, feszes tartást és a kellemes komfortot. A sok éves fejlesztéseknek köszönhetően, a habanyagai megközelítik a latex extra tulajdonságait. A matrac rétegzése során kizárólag környezetbarát ragasztóanyagot használnak az egészség védelmében.
A matrac magjának jó átszellőzését a középen, szimmetrikusan, 2 sávban elhelyezett latexált kókuszréteg biztosítja. Kiváló légáteresztése kitűnő hőmérséklet kiegyenlítést biztosít. Környezetbarát habanyagai a legmodernebb technológiákkal készülnek.
A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a habanyagok hosszú élettartama, erős tartása, kellemes rugalmassága megközelítik a latex jellemzőit.
A 7 zónás phisiosystems masszírozó-hab rendszer a vérkeringést aktiválja, így több oxigént juttatva el a sejtekhez.
Különleges Greentex active probiotics huzat igazi forradalmi technológia az allergénekkel szembeni védekezésben.
A Greentex szövet természetes anyagokkal kezelt, barátságos probiotikumokat tartalmaz melyek távol tartják az allergéneket.
Magába szívja és elvezeti test kipárolgó nedvességét, nem izzad bele használója akár magasabb testhőmérséklet esetén sem. A matrac magja felé nem kerül nedvesség, pára, így a matrac élettartama is növekszik. A Greentex szövet használatával a matrac teljesen száraz maradhat, így nem telepszik meg rajta és benne a penészgomba, így nem nyújt életteret az atkáknak.. .
A Prezident Royal Kokos matrac hosszú élettartamú, magas minőségű, higiénikus, egészséget támogató matrac mely testünk regenerálódását pihenését szolgálja az alvás során. Így kipihenten ébredhetünk és energikus lesz nappalunk.
Minden testhelyzetben alváshoz ajánlható. Gyakori, kedvelt választás kis-és nagy kamaszoknak is.

A Prezident ROYAL KOKOS matrac különlegessége, hogy készítésekor a svájci Simalfa 315 környezetbarát, vízbázisú ragasztóanyagot használják mely megfelel a legszigorúbb környezetvédelmi és egészségügyi előírásoknak.
Megkapta az ECO PASSPORT minősítést, mely igazolja, hogy a termék nem tartalmaz káros anyagokat.
A SIMALFA 315 használata után csak tiszta víz párolog el, szemben a hagyományos ragasztókkal, melyekben oldószerek is jelen vannak.
Gyermekek számára is biztonsággal használható.Adatok
Méret : szélesség - hosszúság (cm)
160*200 cm
Párnázó réteg
Hideghab
Matrac huzata
Levehető, mosható, tisztítható
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!