Információk

Elérhetőség
Szállítás
Fizetés
Kapcsolatfelvétel
Elérhetőség
Cégnév / Név:
L&O Trend 18 kft.
Cím:
1203 Budapest, Széchenyi u. 3-5.
Telefon:
+36-30/486-7275
Áruház neve:
Orsi matracstudio
Adószám:
26318015-2-43
Cégjegyzék szám:
01-09-323832
Cégjegyzéket vezető bíróság:
Fővárosi törvényszék Cégbírósága
Nyilvántartásba vétel dátuma:
2018.05.07.
Nyilvántartásba vevő jegyző:
Fővárosi törvényszék Cégbírósága
Bankszámlaszám:
10918001-00000101-19040006
IBAN:
HU05 1091 8001 0000 0101 1904 0006
Kapcsolattartó neve:
L&O Trend18 Kft.
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36-30/627-0633
Kapcsolattartó e-mail címe:
rieszgyorgy1970 [kukac] gmail.com
Szállítás
Személyes átvétel az üzletünkben ingyenes.
Személyes átvétel az üzletünkben ingyenes.
Személyes átvétel esetén megtalálhatóak vagyunk:
1203 Budapest, Széchenyi u. 3-5. sz. alatt "Orsi Matracstúdió" név alatt az Interspar mellett a Sissy Lakópark aljában található üzletsoron középen. A parkolási lehetőség kiváló, ajánljuk az Intersar autóparkolóját, melyben mindig találhat szabad helyet.

Nyitvatartás: Hétfő - Csütörtök : 10-18 óráig
Pénteken : 10 - 17 óráig
Szombat - Vasárnap és ünnepnapokon Zárva

ingyenes
Ingyenes házhozszállítás
Bizalmát ingyenes házhozszállításával háláljuk meg.

Önnek lehetősége van Billerbeck matrac(ok) megrendelése esetén díjmentes házhozszállítást igényelnie Magyarország teljes területén (extrém, nehezen megközelíthető helyszínek kivételével), amennyiben az előre kifizetést (készpénzzel vagy bankkártyával üzletünkben) vagy akár a banki előre utalást választja.
Amennyiben ezt a szállítási módot kívánja választani, a megrendelés után Ön kifizetheti a matracot üzletünkben készpénzzel illetve bankkártyával vagy banki átutalással is.
Banki átutalásal történő kifizetés esetén miután Ön leadta megrendelését, felvesszük Önnel a kapcsolatot, díjbekérőt fogunk küldeni az Ön részére mely tartalmazza banki adatainkat. Ön ez alapján fogja tudni megindítani az átutalást. Amint az utalás beérkezik, a megrendelés érvényessé válik, a lehető leghamarabb teljesítésre kerül, melyről e-mail-ben visszaigazolást küldünk.
Bátorítjuk, éljen díjmentes szállítási lehetőségünkkel melyet Ön előtt sok Ügyfelünk is igénybe vett már és maximálisan elégedettek voltak szolgáltatásunkkal.

Textil termékek 19.999.-Ft feletti megrendelése esetén díjtalan házhozszállítást biztosítunk.

A megrendelt terméket ingyenesen házhozszállítjuk Önnek
GLS futárszolgálat
gls
19.999.-Ft érték feletti (20.000-Ft-tól) megrendeléskor ingyenes házhozszállítást biztosítunk a textil termékek esetén.
19.999.-Ft érték alatt a házhozszállítás 1.890.-Ft a textil termékek esetén.

Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
19 998  Ft
1 890 Ft
19 999  Ft
-
ingyenes
Futárszolgálat matracokhoz és egyéb nagyméretű termékeinkhez
Matracokat, ágykeretet, ágyrácsokat melyek nagy térfogatú termékek (kivéve a GLS-el elküldhető kisebb méretű vákuummatracokat) speciális teherautóval, biztonságosan, sérülésmentesen visszük Önnek házhoz minden nagyméretű termék esetén (melyet a GLS futárszolgálat nem szállít ki, a szállítás ára: 4.500.-Ft/termék.)

Ha Ön ezt a futárszolgálati megoldást választja, mi egy speciálisan kialakított (kipárnázott) teherautóval küldjük ki nagyméretű matracát, ágyrácsát, ágykeretét maximális termékbiztonságot, sérülésmentességet garantálva. A matracok nagy kiterjedésű termékek, melyek mozgatását a szállító kollégák nagy gyakorlattal, gyorsan, gördülékenyen végzik.
Szállítási költség: 4 500 Ft

Billerbeck matracok INGYENES házhozszállítása lehetséges Magyarország területén ( lakott területre értendő, mely pontos címmel ( irányítószám, település, utca, házszám) meghatározható) a megrendelt matrac árának előre történő kifizetése esetén. Az ingyenes házhozszállításban a matrac fedett (védett) helyre történő szálltása értendő. Amennyiben emeletre kell vinni a matracot és ez lifttel nem megoldható a Billerbeck szállítóinak,  úgy 1.000.-Ft/emelet díjat számolnak el melyet a helyszínen szállításkor szükséges megfizetni. 

(Pl.: 4.emeletre történő gyalogos szálltás esetén: 4x1.300.-Ft=4.900.-Ft)

Amennyiben ezt a szállítási módot kívánja igénybe venni, kérjük jelezze a megrendelés rovat megjegyzésében. Mi ezt követően felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon, e-mailben, egyeztetünk, visszaigazolást küldünk ami alapján Ön meg tudja indítani az utalást. Illetve üzletünkben személyesen is lehetséges a kifizetés. A

Amennyiben a megrendelt Billerbeck matrac ingyenes szállítását igényli és mellé szeretne a Billerbeck egyéb  termékei közül is vásárolni ( pl: paplan, párna ágyneműhuzat..stb textil terméket) természetesen ezt is ingyenesen visszük Önnek házhoz a Billerbeck matraccal együtt.

 

Egyéb nagyméretű termékeink a textil termékeken kívül (matracok, ágyrácsok,stb) házhozszállítása 4.500.-Ft/termék db

Fizetés
Készpénzzel a helyszínen
Banki átutalással előre
Amennyiben az előre utalást választotta, kérjük, várja meg, hogy kollégánk visszaigazolja a megrendelést. A megrendelést követően 24 órán belül Díjbekérőt fogunk az Ön részére küldeni e-mail-ben, mely tartalmazza banki adatainkat. Ön a díjbekérő alapján fogja tudni elindítani az átutalást.


Bankkártyás fizetés Simplepay-en keresztül
simplepay_hu_v2
Utánvéttel készpénzzel
A megrendelt terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki Önnek az otthonába és a vételárat készpénzzel egyenlítheti ki.

Díjmentes házhozszállítás 19.900.-Ft feletti textil termékek esetén a megrendelés ( kivéve matracok ágyrácsok és egyéb túlméretes termékek megrendelése esetén melyeket a GLS nem szállít ki).
19.900.-Ft alatti textil termékek megrendelése esetén a szállítási költség 1.890.-Ft.
Túlméretes termék(ek) esetén kérjük válassza másik "Futárszolgálat matracokhoz és nagyméretű termékekhez" -szállítási opciónkat vagy Billerbeck matrac megrendelése esetén éljen az ingyenes szállítási lehetőséggel.
Ha bizonytalan a házhozszállítási lehetőség választásában, kollégáink szívesen segítenek Önnek.

Utánvét kezelési díj: 275 Ft
Utánvéttel bankkártyával
A megrendelt terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki Önnek az otthonába és a vételárat bankkártyával egyenlítheti ki.
Díjmentes házhozszállítás 19.900.-Ft feletti textil termékek megrendelés esetén (kivéve matracok és egyéb túlméretes termékek rendelése esetén).
19.900.-Ft értékű alatti textil termék megrendelése esetén a szálltási költség 1.890.-Ft.
A nagyméretű termék(ek) megrendelése esetén kérjük válassza a "Futárszolgálat matracokhoz és nagyméretű termékekhez" - szállítási opciónkat vagy Billerbeck matrac megrendelése esetén éljen az ingyenes házhozszállítás lehetőségével.
Ha bizonytalan a házhozszállítás lehetőségeiben, kollégáink szívesen segítenek Önnek a kiválasztásban.

Utánvét kezelési díj: 275 Ft
Tranzakciós díj: 1,5%
Kapcsolatfelvétel
Név
E-mail cím
Telefonszám
Tárgy
Üzenet