Természetes szál töltetű

Amit a természetes száltöltetű paplanokról érdemes tudni:

Ahhoz, hogy napközben energikusak, tevékenyek lehessünk nagyon fontos a kielégítő pihenés. Ehhez érdemes gondosan összeállítani a számunkra ideális alvásközeget teremtő, megfelelő melegséget (vagy épp hűsítést) nyújtó paplant, párnát melyek támogatni fogják a test ellazulását, regenerálódását. Így biztosítva a kipihentséget. ehhez tökéletes választás lesz egy természetes száltöltetű paplan.A természetes száltöltetű paplanok jó hőmérséklet-kiegyenlítő tulajdonságúak így kellemes, ellazító, nyugtató közeget teremtenek az alváshoz. Az ember ösztönösen vonzódik a természetes anyagokhoz melyek szinte velün együtt lélegeznek, képesek szimbiózist alkotni bőrünk lélegző felületével. A természetes száltöltetű paplanok kiemelten fontos jellemzője a kiváló nedvszívás és légáteresztés melyek biztosítják az optimálisan száraz, kellemes meleg közeget a pihenéshez. Jól alkalmazkodnak testünk hőmérsékletváltozásához, mondhatni használójához idomul, vele együtt lélegzik. Az erősebben verejtékezőknek is ajánlható, mivel csökkenthető az éjszakai túlzott izzadás egy jól megválasztott természetes száltöltetű paplan használatával. A természetes szálú paplanok puhán, melegen ölelik körbe használóját, kellemes, irritációmentes bőrbarát puha szálak. A természetes száltöltetű paplanok hosszú évekre szóló, tartós termékek, melyeket nem szükséges gyakran újravásárolni. Kiemelkedő pozitív tulajdonságuk, hogy nem nyújtanak életteret a poratkáknak, jól moshatók ( gyapjú kivételével, melyet nem szükséges mosni esetleg ritkán tisztítani).

Gyermekeknek és érzékenyebb felnőtteknek esetleg erősebben verejtékezőknek tökéletes választás lehet egy bambuszrost száltöltetes paplan vagy egy pamut/len paplan melyek természetes antibakteriális, antiallergén  tulajdonsággal bírnak.

A gyapjú száltöltetes paplanok az izületekre gyakorolnak jótékony hatást. A reumatikus fájdalmakat csökkentik.

A különlegességeket kedvelőknek ajánljuk az alpaka-, teveszőr,. és vadselyem szállal töltött paplanokat.

Természetes száltöltetek a  pamut, len, bambuszrost, gyapjú, teveszőr, alpaka bunda, vadselyem. A természetes száltöltetű paplanok tölteteinek mennyisége és az általuk nyújtott melegség széles skáláján találhat  téli-, átmeneti-, nyári és 4 évszakos (3:1)  paplant is közöttük. Így mindenki megtalálhatja közöttük a számára ideális paplant. 

Amennyiben bizonytalan a kiválasztást illetően, keressen fel minket és szívesen segítünk megtalálni az Ön számára legmegfelelőbbet.