Információk

Elérhetőség
Szállítás
Fizetés
Kapcsolatfelvétel
Elérhetőség
Cégnév / Név:
Ideal Colors Kft.
Cím:
1212 Budapest, Komáromi utca 36
Telefon:
+36-30/486-7275
Áruház neve:
Orsi matracstudio
Adószám:
32510948-2-43
Cégjegyzék szám:
01-09-427993
Cégjegyzéket vezető bíróság:
Fővárosi törvényszék Cégbírósága
Nyilvántartásba vétel dátuma:
2024.03.06.
Nyilvántartásba vevő jegyző:
Fővárosi törvényszék Cégbírósága
Bankszámlaszám:
12012156-01974666-00100004
Kapcsolattartó neve:
Ideal Colors Kft.
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36-30/627-0633
Kapcsolattartó e-mail címe:
rieszgyorgy1970 [kukac] gmail.com
Szállítás
Személyes átvétel az üzletünkben ingyenes.
Személyes átvétel az üzletünkben ingyenes.
Személyes átvétel esetén megtalálhatóak vagyunk:
1203 Budapest, Széchenyi u. 3-5. sz. alatt "Orsi Matracstúdió" név alatt az Interspar mellett a Sissy Lakópark aljában található üzletsoron középen. A parkolási lehetőség kiváló, ajánljuk az Intersar autóparkolóját, melyben mindig találhat szabad helyet.

Nyitvatartás: Hétfő - Csütörtök : 10-18 óráig
Pénteken : 10 - 17 óráig
Szombat - Vasárnap és ünnepnapokon Zárva

ingyenes
Matracok ingyenes házhozszállítása
*** Bizalmát ingyenes házhozszállítással háláljuk meg. ***
.
Billerbeck matracok megrendelése esetén díjmentes házhozszállítást biztosítunk Magyarország teljes területén a közigazgatási határokig (extrém, nehezen megközelíthető helyszínek kivételével), amennyiben az előre kifizetést (készpénzzel vagy bankkártyával üzletünkben) vagy Simple pay-al vagy közvetlen banki előre utalást választja. A matracokat Budapesten kívül ú.n.: gyűjtőfuvarral szállíttatjuk. A matracokat az első védett helyig köteles a szállító vinni és ott átadni.
Emeletre való felszállítás nincs benne az ingyenes szállítási szolgáltatásban. Egyéni igényt kérjük egyeztetni a matrac megrendelésekor.
Amennyiben az ingyenes házhozszállítási módot kívánja választani, a megrendelés után Ön kifizetheti a matracot üzletünkben készpénzzel illetve bankkártyával vagy Simple pay szolgáltatással vagy közvetlen banki átutalással is.
Minden fizetési mód esetén a Billerbeck felé elküldjük az Ön adatait, így Önnek módjában áll a Billerbeck-nél is közvetlenül nyomon követni megrendelését.

Simple pay-on keresztüli fizetés esetén az összeg beérkezése után küldjük a számlát és a matrac érkezéséről a visszaigazolást.
Ha Ön a közvetlen banki átutalást kívánja választani, miután Ön leadta megrendelését webáruházunkban, 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, díjbekérőt fogunk küldeni az Ön részére mely tartalmazza banki adatainkat. Ön ez alapján fogja tudni megindítani az átutalást. Amint az utalás beérkezik, a megrendelés érvényessé válik, a lehető leghamarabb teljesítésre kerül, melyről e-mail-ben visszaigazolást küldünk.

Ön pénzét maximális biztonságban tudhatja mindvégig. A matrac érkezése Önhöz garantált.
Bátorítjuk, éljen díjmentes szállítási lehetőségünkkel melyet Ön előtt sok Ügyfelünk is igénybe vett már és maximálisan elégedettek voltak szolgáltatásunkkal.
A megrendelt terméket ingyenesen házhozszállítjuk Önnek
GLS futárszolgálat
gls
Textil termék(ek) 20.000-Ft feletti értékben történő megrendelése esetén ingyenes házhozszállítást biztosítunk.
20.000.-FT érték alatt a házhozszállítás 2.000.-Ft a textil termékek esetén.

Amennyiben Ön az utánvétes fizetési módot választja, úgy fizetéssel kapcsolatos értékhatár alapján fizetéssel kapcsolatos kezelési ktg-et fog a rendszer felszámítani Önnek.
Ha szeretné elkerülni a kezelési költség kifizetését, úgy lehetősége van Önnek díjbekérőnk ellenében közvetlenül átutalni a megrendelt termék(ek) árát.
A szállítás költsége 20.000.-Ft felett ingyenes .


Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
19 999  Ft
2 000 Ft
20 000  Ft
-
ingyenes
Futárszolgálat matracokhoz és egyéb nagyméretű termékeinkhez
Ha Ön ezt a futárszolgálati megoldást választja, mi egy speciálisan kialakított (kipárnázott) teherautóval küldjük ki nagyméretű matracát, ágyrácsát, ágykeretét maximális termékbiztonságot, sérülésmentességet garantálva. A matracok nagy kiterjedésű termékek, melyek mozgatását a szállító kollégák nagy gyakorlattal, gyorsan, gördülékenyen végzik.

Matracokat, ágykeretet, ágyrácsokat melyek nagy térfogatú termékek (kivéve a GLS-el elküldhető kisebb méretű vákuummatracokat) speciális teherautóval, biztonságosan, sérülésmentesen visszük Önnek házhoz minden nagyméretű termék esetén (melyet a GLS futárszolgálat nem szállít ki) a szállítás ára: 8.000.-Ft/nagy termék. Magyarország teljes területén a közigazgatási határokig (kivéve extrém, nehezen megközelíthető helyek). A szállítási költség előre fizetendő általunk küldött díjbekérő ellenében fog tudni megtenni a Megrendelő melyet a megrendelés beérkezése után küldünk meg.
Amennyiben a termék átvétele a megadott címen meghiúsul, úgy a szállítási költség nem jár vissza a Megrendelőnek.


Szállítási költség: 5 900 Ft
MPL futárszolgálat
mpl
Az MPL a Magyar Posta csomagszállítási szolgáltatása. A világ bármely szegletébe, gyorsan, kényelmesen, megfelelő áron, az egyedi igényeknek is megfelelve kínál futárszolgáltatást.
Termékek össztömege
Szállítási költség
0  kg
14,99  kg
4 600 Ft
15  kg
29,99  kg
7 500 Ft
30  kg
-
ingyenes

Billerbeck matracok INGYENES házhozszállítása lehetséges Magyarország területén a megrendelt matrac árának díjbekérő alapján előre történő kifizetése esetén. Az ingyenes szállítás lakott területre értendő, mely pontos címmel ( irányítószám, település, utca, házszám) meghatározható. Az ingyenes házhozszállításban a teherautóról leemelt matrac első fedett (védett) helyre történő szállítása értendő.

Amennyiben emeletre kell vinni a matracot és ez lifttel nem megoldható a Billerbeck szállítóinak,  úgy 2.000.-Ft/emelet+ 27% ÁFA díjat számolnak el melyet a helyszínen szállításkor szükséges megfizetni. 

(Pl.: 4.emeletre történő gyalogos szálltás esetén: 4 x 2.000.-Ft=8.000.-Ft +27%ÁFA)

Amennyiben ezt a szállítási módot kívánja igénybe venni, kérjük jelezze a megrendelés rovat megjegyzésében. Mi ezt követően felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon, e-mailben, egyeztetünk, visszaigazolást (díjbekérőt) küldünk ami alapján Ön meg tudja indítani az utalást. Illetve üzletünkben személyesen is lehetséges a kifizetés. A

Amennyiben a megrendelt Billerbeck matrac ingyenes szállítását igényli és mellé szeretne a Billerbeck egyéb  termékei közül is vásárolni ( pl: paplan, párna ágyneműhuzat..stb textil terméket) természetesen ezt is ingyenesen visszük Önnek házhoz a Billerbeck matraccal együtt.

Általános matrac szállítási információk: 

Nagy méretű  matracok, ágyrácsok,stb házhozszállítása 5.900.-Ft/ 1 db termék (első fedett helyre)

+ Emeletre történő szállítás ktg-e 1.800.-Ft + 27% ÁFA / emelet/ 1 db matrac. melyet kérünk előre jelezni a megjegyzés rovatban.

A gördülékeny, gyors, gondos kiszolgálásra, ügymenetre törekszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb élvezhesse termékeink nyújtotta kényelmet! Minden kedves Ügyfelünkkel személyesen egyeztetünk figyelembe véve az egyéni igényeit.

Amennyiben kérdése volna, keressen minket bizalommal.

Köszönjük együttműködését!

Egy jó nap éjszaka kezdődik. - és az OrsiMatracstúdióban

 

Fizetés
Készpénzzel vagy bankkártyával az üzletben
Banki átutalással előre
Amennyiben az előre utalást választotta, kérjük, várja meg, hogy kollégánk visszaigazolja a megrendelést. A megrendelést követően 24 órán belül Díjbekérőt fogunk az Ön részére küldeni e-mail-ben, mely tartalmazza banki adatainkat. Ön a díjbekérő alapján fogja tudni elindítani az átutalást.


Utánvéttel készpénzzel
A megrendelt terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki Önnek az otthonába és a vételárat készpénzzel egyenlítheti ki.

Ingyenes házhozszállítást biztosítunk 20.000.-Ft feletti textil termék(ek) esetén a megrendelés ( kivéve matracok ágyrácsok és egyéb túlméretes termékek megrendelése esetén melyeket a GLS nem szállít ki).
20.000.-Ft alatti textil termékek megrendelése esetén a szállítási költsége 2.000.-Ft.
Utánvét kezelési költsége: 20.000.-Ft-ig: 790 Ft
20.001.-Ft-tól a megrendelt termék(ek) értékének 1,6 %-a.

Ha Ön az utánvét készpénzzel történő fizetési módot választja, a rendszer fizetéssel kapcsolatos kezelési ktg-et fog felszámítani. Amennyiben ezt a ktg-et szeretné elkerülni, Önnek lehetősége van Díjbekérőnk ellenében közvetlenül is átutalni a megrendelt termék(ek) árát. A szállítás ezesetben is 20.000.-Ft feletti megrendelés esetén ingyenes.

Túlméretes termék(ek) esetén kérjük válassza másik "Futárszolgálat matracokhoz és nagyméretű termékekhez" -szállítási opciónkat vagy Billerbeck matrac megrendelése esetén éljen az ingyenes szállítási lehetőséggel.

300.000.-Ft feletti  megrendelés esetén ( minden termékünknél) amennyiben a termék(ek) ára nem előre kifizetéssel történik, akkor 30% előleg fizetését kérjük megrendeléskor. Az előleg megfizetéséhez díjbekérőt küldünk mely tartalmaz minden banki adatunkat. Ehhez 24 órán belül felvesszük a kapcsolatot a Megrendelővel és személyesen egyeztetünk Vele.

Amennyiben meghiúsul a megrendelt termék(ek) megadott címen való átvétele és a hátralék kifizetése és a terméket vissza kell szállítani, úgy az oda-vissza szállítás költségét a Megrendelő terhére kiszámlázzuk, a fizetett előlegből levonásra kerül. Az ezzel csökkentett előleg összege kerül visszautalásra Megrendelőnek.
Ha bizonytalan a házhozszállítási lehetőség választásában, kollégáink szívesen segítenek Önnek.

Utánvét kezelési költsége: 1 - 20.000.-Ft-ig: 790.-Ft
20.001. - Ft - tól a megrendelt termék(ek) értékének 1,6 %-a.Utánvéttel bankkártyával
A megrendelt terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki Önnek az otthonába és a vételárat bankkártyával egyenlítheti ki.
Díjmentes házhozszállítás 20.000.-Ft feletti textil termékek megrendelés esetén (kivéve matracok és egyéb túlméretes termékek rendelése esetén).
Utánvét kezelési költsége: 20.000.-Ft-ig: 790 Ft
20.001.-Ft-tól a megrendelt termék(ek) értékének 1,6 %-a.
Ha Ön az utánvét készpénzzel történő fizetési módot választja, a rendszer fizetéssel kapcsolatos kezelési ktg-et fog felszámítani. Amennyiben ezt a ktg-et szeretné elkerülni, Önnek lehetősége van Díjbekérőnk ellenében közvetlenül is átutalni a megrendelt termék(ek) árát. A szállítás ezesetben is 20.000.-Ft feletti megrendelés esetén ingyenes.


20.000.-Ft értékű alatti textil termék megrendelése esetén a szálltási költség 2.000.-Ft.
A nagyméretű termék(ek) megrendelése esetén kérjük válassza a "Futárszolgálat matracokhoz és nagyméretű termékekhez" - szállítási opciónkat vagy Billerbeck matrac megrendelése esetén éljen az ingyenes házhozszállítás lehetőségével.

300.000.-Ft feletti  megrendelés esetén ( minden termékünknél) amennyiben a termék(ek) ára nem előre kifizetéssel történik, akkor 30% előleg fizetését kérjük megrendeléskor. Az előleg megfizetéséhez díjbekérőt küldünk mely tartalmaz minden banki adatunkat. Ehhez 24 órán belül felvesszük a kapcsolatot a Megrendelővel és személyesen egyeztetünk Vele.

Amennyiben meghiúsul a megrendelt termék(ek) megadott címen való átvétele és a hátralék kifizetése és a terméket vissza kell szállítani, úgy az oda-vissza szállítás költségét a Megrendelő terhére kiszámlázzuk, a fizetett előlegből levonásra kerül. Az ezzel csökkentett előleg összege kerül visszautalásra Megrendelőnek.

Ha bizonytalan a házhozszállítás lehetőségeiben, kollégáink szívesen segítenek Önnek a kiválasztásban.

Kapcsolatfelvétel
Név
E-mail cím
Telefonszám
Tárgy
Üzenet