Hűségprogram

                              Legyen Ön is Törzsvásárlónk!

Regisztráljon oldalunkon, értesüljön az elsők között újdonságainkról, akcióinkról, éljen a regisztráció nyújtotta különleges, azonnal érvényesíthető Törzsvásárlói kedvezménnyel. 

Regisztráljon webshopunkba és mi azonnal 5%-10% kedvezménnyel ajándékozzuk meg Önt már első vásárlása esetén. (Kivéve a 15% és az ennél több kedvezménnyel megjelölt termékeket.)

Minden további, újabb megrendelésre amit a már megadott regisztrációs  névvel, címmel történik, él Matracstúdiónk  törzsvásárlói 5-10%-os kedvezménye a teljes árú termékeinkre, visszavonásig.

Fontos tudni!

Az "Orsi MatracStúdió Törzsvásárló" 10%-os Törzsvásárlói kedvezménye nem vonatkozik:  a 15%-os vagy 15%-nál magasabb kedvezménnyel megjelölt akciós termékekre és a "Billerbeck Törzsvásárlói" időszakos programjában szereplő extra: -40%-os kedvezménnyel megvásárolható termékeire. Ezek külön, kiemelt kedvezményes jelzéssel ellátottak termékeink között.

Ön már Billerbeck Törzsvásárló és rendelkezik Billerbeck Törzsvásárló plasztikkártyával? Üzletünk Billerbeck partnerüzlet, így érvényestheti nálunk is a Billerbeck Törzsvásárlói plasztikkártya 10%-os kedvezményét egész évben. Ezesetben minden teljes árú Billerbeck termékre 10% kedvezményt biztostunk webshopunkban vagy üzletünkben történő vásárlása esetén. Az érvényestéshez Önnek annyit kell tennie, hogy a webshopban történő megrendeléskor a megjegyzés rovatba beírja Billerbeck Törzsvásárlói plasztikkártyához megadott adatait, a kártyán szereplő kódszámot, amit mi ellenőrzünk és a kedvezmény érvényesítésre kerül számlájában.

Fontos tudni!:

A Billerbeck Törzsvásárlói -10%-os kedvezménye a már akciós Billerbeck termékeinkre és más termékeinkre nem vonatkoznak. Azok a Billerbeck Törzsvásárlói programok és extra kedvezmények melyeket a Billerbeck adott időszakra határoz meg, webshopunkban is ugyanabban az időszakban érvényesíthetők. Ezek a kedvezmények nem összevonhatók.

A fenti "OrsiMatracstúdió Törzsvásárló" és a "Billerbeck Törzsvásárló" kedvezmények nem összevonhatók.

A törzsvásárlói akciók és az egészségpénztári kártyával történő vásárlás kedvezményei nem összevonhatók.

Ha kérdése merülne fel, írjon e-mailt: info@orsimatracstudio.hu

           vagy hívjon minket telefonon: +36 30 486 72 75

                                                       + 36 1 720 65 89   Hétfő - Péntek: 10 -18-ig