BILLERBECK ÚJDONSÁG NDR rugós matracok a különleges kényelemért

Billerbeck NDR rugós matracok a különlegesen érzékenyek számára

Az NDR composite springing magszerkezetről általában:
Az NDR elgondolás forradalmasítja a rugós matracok szerkezetét és végtelen távlatokat nyit a testalkatokra szabott választék fejlesztéséhez. És ugyanakkor határozottan környezetkímélő, poliuretántól mentesített megoldás.
Ha valaki ragaszkodott volna a PUR mentes fekhelyhez és ugyanakkor elvárta, hogy a matracmag dinamikusan kövesse le a testalkat és a testtömeg közös jellegzetességeit, tehát úgy alakuljon, ott támasszon és annyira, amennyire éppen szükséges, nos az ilyen igényekre nem volt eddig a piacon minden szempontból jó megoldás.
Az új NDR védjegyű összetett rugózatot alkalmazva végre külön ajánlhatunk matracot női- és férfi testalkatra! Az újdonság, hogy összenyomódásakor a rugóerő nem egyenletes, ezért tervezni tudjuk, hogy melyik zónában milyen mértékű kezdeti lágy süppedést engedjen a matrac, azután pedig milyen támasztóerőt produkáljon.
A matracmagba a zónázásnak megfelelően különböző típusú, magasságú, erejű rugókat építünk be, egy négyzetméterébe több, mint 180 darab kerül.

A matracmag és a huzat (más néven öltöztető réteg) közé kényelmi párnázóréteget építünk a magasabb minőségű matracokba. Ezeknek a rétegeknek különböző kombinációja befolyásolja a keménységet és a rugalmasságot.

Nézze meg a Billerbeck NDR rugós matracokról szóló videót itt kattintva

Nézet:
Sorrend: