Plédek, takarók, ágytakarók

Plédjeinkről, takaróinkról bővebben:

Matracstúdiónkban található plédeket, ágytakarókat különleges gondossággal válogatjuk össze Önnek a tradícionális német Biedrlack márka legújabb kollekciójából valamint az exclusive kategóriát képviselő JOOP márkatermékek közül a mindenkori trendeknek, szín- és divatirányzatoknak megfelelően.

Egy szép pléddel, ágytakaróval különleges hangulatot kölcsönözhet otthonának, válasszon akár egy élénkebb, melegebb árnyalatú modellt vagy egy hűvösebb, elegánsabb modellt, gyorsan, könnyedén varázsolhat  új, különleges hangulatot hálószobájába, nappalijába vagy akár kültéri garnitúráján.

A Biederlack és JOOP plédek, takarók rendkívül finom pamut-, gyapjú-, kasmír alapanyaga különleges  kényeztetésben fogja részesíteni használóját hosszú éveken át. A magas minőség mellett azonban nagyon fontos szempont, hogy környezettudatos alapanyagfelhasználással készülnek a termékek. Organikus pamutot használnak a gyártás során, mely megkülönbözteti, kiemeli őket  más gyártóktól.

Vásárlóink között hosszú évek óta nagyon kedvelt termékek a Biederlack és JOOP takarók, plédek. Különleges színvilágukkal, motívumaikkal vagy akár az egyszínű letisztult árnyalatokkal egyaránt képviselik a klasszikus eleganciát, a romantikus vintage hangulatot és az aktuális divattrendeket.

Engedje, hogy elcsábítsák Önt is ezek a különleges Biederlack és JOOP plédek, takarók. Válassza Ön is a magas minőséget melyek hosszú évekig fogják körbeölelni, kényeztetni.

Ajándékként is tökéletes választás lehet egy szép pléd, takaró. 

 

Nézet:
Sorrend: