Plédek, takarók, ágytakarók

Plédjeinkről, takaróinkról bővebben:

Matracstúdiónkban található plédeket, ágytakarókat különleges gondossággal válogatjuk össze Önnek a tradícionális német Biedrlack márka legújabb kollekciójából valamint az exclusive kategóriát képviselő JOOP márkatermékek közül a mindenkori trendeknek, szín- és divatirányzatoknak megfelelően. Egyenesen Németországból érkeznek hozzánk.

Egy szép pléddel, ágytakaróval különleges hangulatot kölcsönözhet otthonának, válasszon akár egy élénkebb, melegebb árnyalatú modellt vagy egy hűvösebb, elegánsabb modellt, gyorsan, könnyedén varázsolhat  új, különleges hangulatot hálószobájába, nappalijába vagy akár kültéri garnitúráján.

A Biederlack és JOOP plédek, takarók rendkívül finom pamut-, gyapjú-, kasmír alapanyaga különleges  kényeztetésben fogja részesíteni használóját hosszú éveken át. A magas minőség mellett azonban nagyon fontos szempont, hogy környezettudatos alapanyagfelhasználással készülnek a termékek. Organikus pamutot használnak a gyártás során, mely megkülönbözteti, kiemeli őket  más gyártóktól.

Vásárlóink között hosszú évek óta nagyon kedvelt termékek a Biederlack és JOOP takarók, plédek. Különleges színvilágukkal, motívumaikkal vagy akár az egyszínű letisztult árnyalatokkal egyaránt képviselik a klasszikus eleganciát, a minimalista, letisztult trendeket a romantikus vintage hangulatot és az egyéb világszerte vezető divattrendeket.

Engedje, hogy elcsábítsák Önt is ezek a különleges Biederlack és JOOP plédek, takarók. Válassza Ön is a magas minőséget melyek hosszú évekig fogják puhán, melegen körbeölelni, kényeztetni egyben esztétikai élményt nyújtani.

Ajándékként is tökéletes választás lehet egy szép pléd, takaró. 

Amennyiben egyedi Biederlack és JOOP plédet, takarót kíván megrendelni, melyet nem tartunk raktáronn a megrendelni kívánt termék(ek) árának 50%-át  előlegként kérjük megfizetni "Előleg számla" ellenében melyet megküldünk Önnek adatainkkal.  Mielőtt az Előleg számlát elküldjük, természetesen ellenőrizzük, visszajelezzük az elérhető készletet és a szállítási időt és Ön eldöntheti megfelelő e.

Köszönjük szépen bizalmát, együttműködését!

 

Nézet:
Sorrend: