Információk

Elérhetőség
Szállítás
Fizetés
Kapcsolatfelvétel
Elérhetőség
Cégnév / Név:
L&O Trend 18 kft.
Cím:
1203 Budapest, Széchenyi u. 3-5.
Telefon:
+36-30/486-7275
Áruház neve:
Orsi matracstudio
Adószám:
26318015-2-43
Cégjegyzék szám:
01-09-323832
Cégjegyzéket vezető bíróság:
Fővárosi törvényszék Cégbírósága
Nyilvántartásba vétel dátuma:
2018.05.07.
Nyilvántartásba vevő jegyző:
Fővárosi törvényszék Cégbírósága
Bankszámlaszám:
10918001-00000101-19040006
IBAN:
HU05 1091 8001 0000 0101 1904 0006
Kapcsolattartó neve:
L&O Trend18 Kft.
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36-30/627-0633
Kapcsolattartó e-mail címe:
rieszgyorgy1970 [kukac] gmail.com
Szállítás
Személyes átvétel az üzletünkben ingyenes.
Személyes átvétel esetén megtalálhatóak vagyunk:
1203 Budapest, Széchenyi u. 3-5. sz. alatt Orsi Matracstúdió néven az Interspar mellett Sissy Lakópark aljában található üzletsoron középen.
GLS futárszolgálat
gls
A GLS magas szintű csomagszállítást kínál. Az egyik legnagyobb futárszolgálat az európai piacon, mindez megbízható átfutási idővel és csomagkezeléssel, felhasználóbarát, modern IT-támogatással és rugalmas, egyéni megoldásokkal.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
29 999  Ft
1 890 Ft
30 000  Ft
-
ingyenes
Futárszolgálat matracokhoz és egyéb nagyméretű termékekhez
Matracainkat speciális teherautóval, futárszolgálat segítségével, biztonságosan, sérülésmentesen visszük Önnek házhoz minden nagyméretű termék esetén (melyet a GLS futárszolgálat nem szállít ki, a szállítás ára: 6.000.-Ft/termék.)
Mielőtt elindítaná az átutalást, kérjük várja meg míg felvesszük Önnel a kapcsolatot, visszaigazoljuk megrendelését.

Ha Ön ezt a futárszolgálati megoldást választja, mi egy speciálisan kialakított (kipárnázott) teherautóval küldjük ki nagyméretű matracát, ágyrácsát, ágykeretét maximális termékbiztonságot, sérülésmentességet garantálva. A matracok nagy kiterjedésű termékek, melyek mozgatását a szállító kollégák nagy gyakorlattal, gyorsan, gördülékenyen végzik.
Ingyenes házhozszállítás
Önnek lehetősége van díjmentes házhozszállítást igényelnie Billerbeck matrac vásárlás esetén, amennyiben az előre utalást választja.
Minden Billerbeck matraccal egy időben megrendelt egyéb Billerbeck termékeket (paplanok, párnák...stb) is díjmentesen szállítjuk ki Önnek a megrendelt matraccal együtt.


Billerbeck matracok INGYENES házhozszállítása lehetséges Magyarország egész területén a megrendelt matrac árának előre történő kifizetése esetén. Amennyiben ezt a szállítási módot kívánja igénybe venni, kérjük jelezze a megrendelés rovat megjegyzésében. Mi ezt követően felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon, e-mailben, egyeztetünk, visszaigazolást küldünk ami alapján Ön meg tudja indítani az utalást. Illetve üzletünkben személyesen is lehetséges a kifizetés.

Amennyiben a megrendelt Billerbeck matrac ingyenes szállítását igényli és mellé szeretne a Billerbeck egyéb  termékei közül is vásárolni ( pl: paplan, párna ágyneműhuzat..stb textil terméket) természetesen ezt is ingyenesen visszük Önnek házhoz.

Fontos tudni:

  A COVID járvány miatti esetleges korlátozó rendelkezések figyelembevételével a Billerbeck matracok ingyenes házhozszállítását a rendelést követően egyeztetni szükséges. Amennyiben nincs akadálya, természetesen megoldjuk.  

Jelenleg házhozszállításunk akadálytalanul üzemel.

Fizetés
Készpénzzel a helyszínen
Előre utalással
Amennyiben az előreutalást választotta, kérjük, várja meg, hogy kollégánk visszaigazolja a megrendelést és ezután indítsa el az utalást. Készleten lévő termékek esetében, a megrendelés végösszegét kérjük 2 héten belül egyenlítse ki, tovább sajnos nem áll módunkban foglalni a termékeket. A csomagfeladás/ áruátvétel az összeg jóváírása utána történik.
Utánvéttel készpénzzel
A megrendelt terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki Önnek az otthonába és a vételárat készpénzzel egyenlítheti ki.
Utánvét kezelési díj: 275 Ft
Utánvéttel bankkártyával
A megrendelt terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki Önnek az otthonába és a vételárat bankkártyával egyenlítheti ki.
Utánvét kezelési díj: 275 Ft
Tranzakciós díj: 1,5%
Kapcsolatfelvétel
Név
E-mail cím
Telefonszám
Tárgy
Üzenet