Materasso PRESIDENT ROYAL KOKOS 140*200 cm

-10%
Materasso PRESIDENT ROYAL KOKOS 140*200 cm
Materasso PRESIDENT ROYAL KOKOS 140*200 cm
Materasso PRESIDENT ROYAL KOKOS 140*200 cm
Materasso PRESIDENT ROYAL KOKOS 140*200 cm
Materasso PRESIDENT ROYAL KOKOS 140*200 cm
Materasso PRESIDENT ROYAL KOKOS 140*200 cm
143 900 Ft
129 800 Ft
Kezdete: 2022.03.27   A készlet erejéig!
* Mag: 7 zónás, phisiosystems masszírozó-hab rendszerű, szendvics szerkezetű, rétegelt matrac. Átszellőző, antibakteriális, átszellőző, nagy rugalmasságú hideghab , kókusz lapok, középen merevítésként nagy sűrűségű RE hab.
* Huzat: Greentex active probiotics modern szövet technológiával készült huzat, mely maximálisan antiallergén, atkamentes, természetes anyagokkal, probiotikumokkal kezelt Levehető, mosható 60 fokon
* Keménység: 4/5 közepesen kemény-kemény
* Teherhelhetőség: 110 kg

A Prezident Royal Kokos matrac rétegelt, ú.n. "szendvics szerkezetű" matrac.
Rétegeit úgy tervezték meg, környezetbarát, modern technológiájú alapanyagait úgy állították össze, hogy egyszerre biztosítja az erős, feszes tartást és a kellemes komfortot. A sok éves fejlesztéseknek köszönhetően, a habanyagai megközelítik a latex extra tulajdonságait. A matrac rétegzése során kizárólag környezetbarát ragasztóanyagot használnak az egészség védelmében.
A matrac magjának jó átszellőzését a középen, szimmetrikusan, 2 sávban elhelyezett latexált kókuszréteg biztosítja. Kiváló légáteresztése kitűnő hőmérséklet kiegyenlítést biztosít. Környezetbarát habanyagai a legmodernebb technológiákkal készülnek.
A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a habanyagok hosszú élettartama, erős tartása, kellemes rugalmassága megközelítik a latex jellemzőit.
A 7 zónás phisiosystems masszírozó-hab rendszer a vérkeringést aktiválja, így több oxigént juttatva el a sejtekhez.
Különleges Greentex active probiotics huzat igazi forradalmi technológia az allergénekkel szembeni védekezésben.
A Greentex szövet természetes anyagokkal kezelt, barátságos probiotikumokat tartalmaz melyek távol tartják az allergéneket.
Magába szívja és elvezeti tesünk kipárolgó nedvességét, nem izzad bele használója akár magasabb testhőmérséklet esetén sem. A matrac magja felé nem kerül nedvesség, pára, így a matrac élettartama is növekszik. A Greentex szövet használatával a matrac teljesen száraz maradhat, így nem telepszik meg rajta és benne a penészgomba, így nem nyújt életteret az atkáknak.. .
A Prezident Royal Kokos matrac hosszú élettartamú, magas minőségű, higiénikus, egészséget támogató matrac.Mely testünk regenerálódását pihenését szolgálja az alvás során. Így kipihenten ébredhetünk és energikus lesz nappalunk.
Minden testhelyzetben alváshoz ajánlható.

A Prezident ROYAL KOKOS matrac különlegessége, hogy készítésekor a svájci Simalfa 315 környezetbarát, vízbázisú ragasztóanyagot használják mely megfelel a legszigorúbb környezetvédelmi és egészségügyi előírásoknak.
Megkapta az ECO PASSPORT minősítést, mely igazolja, hogy a termék nem tartalmaz káros anyagokat.
A SIMALFA 315 használata után csak tiszta víz párolog el, szemben a hagyományos ragasztókkal, melyekben oldószerek is jelen vannak.
Gyermekek számára is biztonsággal használható.
Adatok
Matrac magszerkezet
kókusz - latex
Méret - szélesség - hosszúság
140*200 cm
Párnázó réteg
Hideghab
Matrac keménysége
feszes, erős tartás
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!