Billerbeck BELIZE Marshmallow - szelíd, lágy rugózású táskarugós matrac kókuszrost párnázóréteggel 80*200 cm téli/nyári oldallal

-2%
ÚJ
Rendelhető
Ingyenes házhozszállítás
Billerbeck  BELIZE Marshmallow - szelíd, lágy rugózású táskarugós matrac kókuszrost párnázóréteggel 80*200 cm téli/nyári oldallal
Tasakrugós
Feszes (kemény)
Háton
194 000 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

189 200 Ft
Kezdete: 2024.07.03   A készlet erejéig!

*+Ajándékként most Billerbeck Mediclean 95 fokon mosható, fehéríthető, fertőtleníthető matracvédőt adunk a standard méretekben megrendelt matracokhoz a matraccal megegyező méretben.

* Akár ingyenes házhozszállítással. (részletek a Szállítás menüpontban)

* Egészségpénztárra elszámolható!

* Rövid elkészülési határidő: 5-7 munkanap alatt házhoz visszük

A Billerbeck Belize matraccsalád legújabb tagja a  Belize Marshmallow matrac.

A Belize matracok az elmúlt években legnépszerűbb táskarugós matraca a Billerbecknek melyet továbbfejlesztett modellje lett a Marshmallow matrac. Az érzékenyebb vásárlók részére lágyabb modellként fejlesztették ki az eredeti Belize matrac előnyös tulajdonságait megtartva: nagy stabilitás, jó terhelhetőség, hosszú élettartam jellemzi. 

* ÚJDONSÁG: „téli/nyári” oldallal szállítjuk:A téli oldalát infravörös reflektor („hőtükör) réteggel tűzve készítjük mely kitűnően megtartja a test melegét. Így csökkenthető a hálószoba fűtése mégis kellemes meleget biztosítva. 

Új generációs, ZERO PUR (purhab mentes) technológiával készülő, 5 zónás, táskarugós, prémium kategóriás matraca mely az öko-szemlélet jegyében készült.
* Magja: 5 zónás, 270 db/m2 sűrűségű  acél táskarugózat 

* Téli/nyári oldallal 

* természetes, átszellőző, határozott tartású kókuszrost párnázóréteggel

* Huzat: Nagy kopásállóságú, megemelt vastagságú PES szálbundával          steppelt  természetes viszkóz tartalmú szövött kelméből készül. Két hosszanti oldalán lélegzőnyílásokkal a jó átszellőzés érdekében.
* Súlyhatára: 130 kg

* Gyors szállítási határidő: 5-7 munkanap

A Belize matrac a Vásárlók széles körének ajánlható, bármilyen testhelyzethez megfelelő, de elsősorban hason-vagy háton alvóknak ajánljuk.

A Belize Mashmallow matracról bővebben:

A gyártás során matrac táskarugókbó álló magját immár nem ú.n. "habbölcsőbe"  kerül, hanem egy segédrugókkal és sarokvédelemmel kiegészített iker rugalmas fém élkeret rendszer zárja körbe. Ezzel a teljes fekvőfelületen egyenletesen érvényesül a táskarugózat által nyújtott magas komfort.
A matrac forgatható, szimmetrikus, mindkét fekvő oldala használható. 

A fekvési komfort jellemzője: SZELÍD. Ezt a matracot a puha matracot kedvelők fogják kényelmesnek ítélni. A Belize matrac bármilyen fekvési helyzethez megfelelő, de elsősorban hason-, vagy háton alvók számára ajánljuk.

Téli/nyári oldalas matrac: A téli oldal huzata- és párnázó rétegei között egy ú.n. infravörös reflektor réteget építenek be. Ez egy nagyon vékony ezüsttel rétegzett, "átlélegző" membrán, amely a test melegének egy részét képes visszaverni, ez a különleges réteg megtartja a test melegét így kellemes alvásklíma-hőmérsékletet teremt az alacsonyabb hőmérsékletű szobában is. 

A matrac a táskarugóknak és a kialakított 5 komfortzónáknak köszönhetően test számára kiváló alátámasztást biztosít.
A Belize Marshmallow lágyabb, pontelasztikus rugózat, tartósság, nagy terhelhetőség jellemzi,  biztosítja a nyugalmat az alvás során.

A dupla- nagyméretű matracok esetén nincs áthullámzás a különálló táskarugózatnak köszönhetően. A matracban a táskarugók egyesével állnak egymástól elkülönülve tasakokban, így két személy egymás mellett fekvése esetén nincs mozgásátvitel. Nem zavaró ha az egyik fél többet mozog alvás során.

Huzata elegáns, kiváló minőségű és nagy kopásállóságú vegyes összetételű kelme, a matrachuzat színével harmonizáló szegőszalaggal.
A huzat nem levehető. Az ú.n. élvarrott lezárás előnye, hogy kitűnő a matrac széleinek hosszú távú formatartása. Amennyiben egy ágykeretbe két matrac kerül egymás mellé a matracok élei tökéletesen összesimulnak, nem keletkezik középen árok, tökéletesen homogén, kényelmes sík felületet alkotnak,, nem nyílik közöttük árok.

A matrac huzatának tisztaságát, foltmentességét megőrizhetjük, kopását lassíthatjuk hosszútávon egy pl: Billerbeck Mediclean matracvédő használatával. A matracvédőt akár naponta is kimoshatjuk akár 95 fokon, fertőtleníthetjük. Allergiások számára ez tökéletes megoldás a nyugodt, pihentető alvásért.

Ha a későbbiekben szeretné magasabb fokra emelni Billerbeck Belize matraca komfortját, a matracra tökéletesen illeszthetők méretben megegyező, extra komfortor biztosító Billerbeck Topper kényelmi rétegek melyeket teszőlegesen választhat ki az alábbi 4 variáció közü


Ajándékként a matrac méretével megegyező 100% pamut huzattal készülő Billerbeck Mediclean 95 fokon mosható, főzhető, fertőtleníthető matracvédőt adunk a standard méretű matracokhoz.

Rendelje meg a Billerbeck Belize táskarugós matracot és mi akár INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁST BIZTOSÍTUNK.

 A szállításról itt kattintva olvashat bővebben.
Gyors szállítási határidő: 5-7 munkanap.

(jelenleg a Billerbeck néhány napos leltára miatt a legkorábbi kiszállítás október 5.)

  


 

Adatok
Matrac magszerkezet
táskarugós
Méret : szélesség - hosszúság (cm)
80*200 cm
Matrac keménysége
feszes, erős tartás
Ajánlott fekvési pozíció
hason
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!