Billerbeck BELIZE Hard Rock - erős, feszes táskarugós matrac180*200 cm téli/nyári oldallal

-2%
ÚJ
Raktáron
Raktárkészlet:
3 db
Ingyenes házhozszállítás
Billerbeck BELIZE Hard Rock - erős, feszes táskarugós matrac180*200 cm téli/nyári oldallal
Tasakrugós
Feszes (kemény)
Hason
346 000 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

337 400 Ft
Kezdete: 2024.05.16   A készlet erejéig!

*+Ajándékként most Billerbeck Mediclean 95 fokon mosható, fehéríthető, fertőtleníthető matracvédőt adunk a standard méretekben megrendelt matracokhoz a matraccal megegyező méretben.

* Akár ingyenes házhozszállítással. (részletek a Szállítás menüpontban)

* Egészségpénztárra elszámolható!

* Rövid elkészülési határidő: 5-7 munkanap alatt házhoz visszük

A Billerbeck Belize matrac a Billerbeck legújabb fejlesztésű táskarugós matraca. Egyik legnépszerűbb táskarugós matraca. Nagy stabilitás, jó terhelhetőség, hosszú élettartam jellemzi. 

* ÚJDONSÁG: „téli/nyári” oldallal szállítjuk:A téli oldalát infravörös reflektor („hőtükör) réteggel tűzve készítjük mely kitűnően megtartja a test melegét. Így csökkenthető a hálószoba fűtése mégis kellemes meleget biztosítva. 

Új generációs, ZERO PUR (purhab mentes) technológiával készülő, 5 zónás, táskarugós, prémium kategóriás matraca mely az öko-szemlélet jegyében készült.
* Magja: 5 zónás, 270 db/m2 sűrűségű  acél táskarugózat 

* Téli/nyári oldallal 
* Keménységi fok: 4-5/6 A kellemesen keményebb, feszesebb matracot kedvelőknek ajánljuk. Az érzékenyebbek számára a hasonló felépítésű de lágyabb rugózású 9 zónás, 500 rugó/m2 Billerbeck PADOVA matracot ajánljuk: Billerbeck PADOVA táskarugós matrac 180x200 cm, melyet itt kattintva megnézhet

* Huzat: Nagy kopásállóságú, megemelt vastagságú PES szálbundával          steppelt  természetes viszkóz tartalmú szövött kelméből készül. Két hosszanti oldalán lélegzőnyílásokkal a jó átszellőzés érdekében.
* Súlyhatára: 130 kg

* Gyors szállítási határidő: 5-7 munkanap

A Belize matrac a Vásárlók széles körének ajánlható, bármilyen testhelyzethez megfelelő, de elsősorban hason-vagy háton alvóknak ajánljuk.

A Belize matracról bővebben:

A gyártás során matrac táskarugókbó álló magját immár nem ú.n. "habbölcsőbe"  kerül, hanem egy segédrugókkal és sarokvédelemmel kiegészített iker rugalmas fém élkeret rendszer zárja körbe. Ezzel a teljes fekvőfelületen egyenletesen érvényesül a táskarugózat által nyújtott magas komfort.
A matrac forgatható, szimmetrikus, mindkét fekvő oldala hard/hard  keménységű. A feszes, keményebb matracot kedvelőknek ajánljuk.

Téli/nyári oldalas matrac: A téli oldal huzata- és párnázó rétegei között egy ú.n. infravörös reflektor réteget építenek be. Ez egy nagyon vékony ezüsttel rétegzett, "átlélegző" membrán, amely a test melegének egy részét képes visszaverni, ez a különleges réteg megtartja a test melegét így kellemes alvásklíma-hőmérsékletet teremt az alacsonyabb hőmérsékletű szobában is. 

A matrac a táskarugóknak és a kialakított 5 komfortzónáknak köszönhetően test számára kiváló alátámasztást biztosít.
A Belize matracot erős, pontelasztikus rugózat, tartósság, nagy terhelhetőség jellemzi,  biztosítja a nyugalmat az alvás során.

A dupla- nagyméretű matracok esetén nincs áthullámzás. A matracban a táskarugók egyesével állnak egymástól elkülönülve tasakokban, így két személy egymás mellett fekvése esetén nincs mozgásátvitel. Nem zavaró ha az egyik fél többet mozog alvás során.

Huzata elegáns, kiváló minőségű és nagy kopásállóságú vegyes összetételű kelme, a matrachuzat színével harmonizáló szegőszalaggal.
A huzat nem levehető. Az ú.n. élvarrott lezárás előnye, hogy kitűnő a matrac széleinek hosszú távú formatartása. Amennyiben egy ágykeretbe két matrac kerül egymás mellé a matracok élei tökéletesen összesimulnak, nem keletkezik középen árok, tökéletesen homogén, kényelmes sík felületet alkotnak,, nem nyílik közöttük árok.

A matrac huzatának tisztaságát, foltmentességét megőrizhetjük, kopását lassíthatjuk hosszútávon egy pl: Billerbeck Mediclean matracvédő használatával. A matracvédőt akár naponta is kimoshatjuk akár 95 fokon, fertőtleníthetjük. Allergiások számára ez tökéletes megoldás a nyugodt, pihentető alvásért.

Ha a későbbiekben szeretné magasabb fokra emelni Billerbeck Belize matraca komfortját, a matracra tökéletesen illeszthetők méretben megegyező, extra komfortor biztosító Billerbeck Topper kényelmi rétegek melyeket teszőlegesen választhat ki az alábbi 4 variáció közül:

- ÖkoSoftness topper réteg- feszes rugalmas réteg 

- Kókusz-latex topper réteg- keményebb, erősebb tartást biztosító réteg

- Memory-hab topper réteg - "lágyabb" réteg az érzékenyek számára

- Lószőr-latex topper réteg - különleges, természetes réteg az extra igényekhez igazítva

Ajándékként a matrac méretével megegyező 100% pamut huzattal készülő Billerbeck Mediclean 95 fokon mosható, főzhető, fertőtleníthető matracvédőt adunk a standard méretű matracokhoz.

Rendelje meg a Billerbeck Belize táskarugós matracot és mi akár INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁST BIZTOSÍTUNK.

 A szállításról itt kattintva olvashat bővebben.
Gyors szállítási határidő: 5-7 munkanap.

(jelenleg a Billerbeck néhány napos leltára miatt a legkorábbi kiszállítás október 5.)


 


 

Adatok
Matrac magszerkezet
táskarugós
Méret : szélesség - hosszúság (cm)
180*200 cm
Matrac keménysége
feszes, erős tartás
Ajánlott fekvési pozíció
hason
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!