Billerbeck BELIZE tasakrugós matrac medium/hard oldallal 140*200 cm

ÚJ
Billerbeck BELIZE tasakrugós matrac medium/hard oldallal 140*200 cm
Matrac magszerkezet
Tasakrugós
Matrac keménysége
Feszes (kemény)
Ajánlott fekvési pozíció
Hason
206 000 Ft

A Billerbeck Belize matrac a Billerbeck legújabb fejlesztésű táskarugós matraca. Egyik legnépszerűbb táskarugós matraca.

ÚJDONSÁG! Egészségpénztárra elszámolható!

Új generációs, ZERO PUR (purhab mentes) technológiával készülő, 5 zónás, táskarugós, prémium kategóriás matraca mely az öko-szemlélet jegyében készült.

Magja: 5 zónás, 270 db/m2 sűrűségű  acél táskarugózat 

Komfort: kétféle fekvés-komfortja, Medium/Hard magas fokú kényelmet, a testnek, a gerincnek tökéletes ortopedikus alátámasztást, biztosít.

Nagy stabilitású, jó terhelhetőség, hosszú élettartam jellemzi.

Hosszú távra szóló, nagy stabilitású, megbízható matrac.

Huzat: Nagy kopásállóságú, megemelt vastagságú PES szálbundával steppelt  természetes viszkóz tartalmú szövött kelméből készül. Két hosszanti oldalán lélegzőnyílásokkal a jó átszellőzés érdekében.

Súlyhatára: 130 kg

A Belize matrac a Vásárlók széles körének ajánlható, bármilyen testhelyzethez megfelelő, de elsősorban hason-vagy háton alvóknak ajánljuk.

Ajándékként Billerbeck Mediclean 90 fokon mosható, fehéríthető, fertőtleníthető matracvédőt adunk a standard méretekben megrendelt matracokhoz a matraccal megegyező méretben.


A matracról bővebben:

A gyártás során matrac táskarugós magját immár nem ú.n."habbölcsőbe"  kerül, hanem egy segédrugókkal és sarokvédelemmel kiegészített iker rugalmas fém élkeret rendszer zárja körbe. Ezzel a teljes fekvőfelületen egyenletesen érvényesül a táskarugózat által nyújtott magas komfort.
A matrac kétféle fekvéskomfortot biztost: Medium/Hard.
A medium oldalt borító kényelmi réteg szintén modern technológiával készülő Öko Softness habréteg, mely 100% lebomló, környezetkímélő habanyagból készül mely kellemes, rugalmas fekvést nyújt. A hard oldal sportosabb, erősebb tartást, feszesebb érzetet biztosít.
A matrac a tasakrugóknak és a kialakított komfortzónáknak köszönhetően test számára kiválóan megfelelő alátámasztást biztosít.
Erős, pontelasztikus rugózat, tartósság, nagy terhelhetőség jellemzi.
A Belize matracokkal megoldható, hogy egy dupla ágyban egymás mellett elhelyezett két matraccal kétféle komfortfokozatú fekvést biztosítsunk.

A táskarugózat biztosítja a nyugalmat az alvás során, mivel a dupla- nagyméretű matracok esetén nincs áthullámzás. A matracban a táskarugók egyesével állnak egymástól elkülönülve tasakokban, így két személy egymás mellett fekvése esetén nincs mozgásátvitel. Nem zavaró ha az egyik fél többet mozog alvás során.

Huzata elegáns, kiváló minőségű és nagy kopásállóságú vegyes összetételű kelme, a matrachuzat színével harmonizáló szegőszalaggal.
A huzat nem levehető. Az ú.n. élvarrott lezárás előnye, hogy kitűnő a matrac széleinek hosszú távú formatartása. Amennyiben egy ágykeretbe két matrac kerül egymás mellé a matracok élei tökéletesen összesimulnak, nem keletkezik középen árok, tökéletesen homogén, kényelmes sík felületet alkotnak,, nem nyílik közöttük árok.

A matrac huzatának tisztaságát, foltmentességét megőrizhetjük, kopását lassíthatjuk hosszútávon egy pl: Billerbeck Mediclean matracvédő használatával. A matracvédőt akár naponta is kimoshatjuk, fertőtleníthetjük. Allergiások számára ez tökéletes megoldás a nyugodt, pihentető alvásért.

Ajándék Billerbeck Mediclean 95 fokon mosható, fertőtleníthető matracvédőt adunk a standard méretű matracokhoz.

Rendelje meg a Billerbeck Belize matracot és mi akár INGYENES HÁZHOZSZÁLLTÁST BIZTOSÍTUNK.

Szálltási határidő 5-7 munkanap.

 Részletek
Az ingyenes házhozszállítás menete:

- Megrendeléskor a megjegyzés rovatban kérjük jelezni az ingyenes szállítás igényét, ezt mi visszaigazoljuk Önnek.
-  A visszaigazolás minden az utaláshoz szükséges adatot tartalmazni fog a megrendelt termék(ek) adataival és árával együtt.
Az átutalás beérkeztét követően küldjük meg az n részére a számlát.
A megrendelt termék szállításának időpontjáról telefonon és e-mail-ben történik egyeztetés Önnel, lehetőségeink szerint figyelembe véve az Önnek megfelelő időpontot. Adatok
Matrac magszerkezet
tasakrugós
Méret
140*200 cm
Párnázó réteg
Öko Softnesst topper
Matrac keménysége
feszes
Ajánlott fekvési pozíció
hasmánt
Eltérő oldal keménysége
testhezálló
Vélemények