Billerbeck BELIZE tasakrugós matrac 160*200 cm medium/hard oldallal

Rendelhető
Ingyenes házhozszállítás
Billerbeck BELIZE tasakrugós matrac 160*200 cm medium/hard oldallal
Matrac magszerkezet
Tasakrugós
Matrac keménysége
Feszes (kemény)
Ajánlott fekvési pozíció
Hason
284 000 Ft

*Regisztráljon, legyen Törzsvásárlónk és mi további kedvezményben részesítjük hűségéért cserébe.

* Ajándékként most Billerbeck Mediclean, 95 fokon mosható, fertőtlenthető matracvédőt adunk a standard méretű matracokhoz.
* Rendelje meg a Billerbeck Belize matracot és mi akár INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁST BIZTOSÍTUNK. 

*  Egészségpénztárra elszámolható.

* Szállítási határidő: 5-7 munkanap

A Billerbeck BELIZE matrac a Billerbeck legújabb fejlesztésű táskarugós matraca. Egyik legnépszerűbb, nagy stabilitású táskarugós matraca.

* Mag: 5 zónás, 270 db/m2 sűrűségű  acél táskarugózat 
* Komfort: kétféle fekvés-komfortja, Medium/Hard magas fokú kényelmet, a testnek, a gerincnek tökéletes ortopedikus alátámasztást, biztosítva.
Nagy stabilitás, jó terhelhetőség, hosszú élettartam jellemzi.
Hosszú távra szóló, nagy stabilitású, megbízható matrac.

ÚJDONSÁG: „téli/nyári” oldallal szállítjuk:A téli oldalát infravörös reflektor („hőtükör) réteggel tűzve készítjük mely kitűnően megtartja a test melegét. Így csökkenthető a hálószoba fűtése mégis kellemes meleget biztosítva. 

* Huzat: Nagy kopásállóságú, megemelt vastagságú PES szálbundával steppelt  természetes viszkóz tartalmú szövött kelméből készül. Két hosszanti oldalán lélegzőnyílásokkal a jó átszellőzés érdekében.
* Súlyhatára: 130 kg

 

* A Belize matrac a Vásárlók széles körének ajánlható, bármilyen testhelyzethez megfelelő, de elsősorban hason-vagy háton alvóknak ajánljuk.

A matracról bővebben:

Új generációs, ZERO PUR (purhab mentes) technológiával készülő, 5 zónás, táskarugós, prémium kategóriás matraca mely az öko-szemlélet jegyében készült.

Precízen tervezett 5 zóna felosztása tökéletesen követi a test vonalát és annak szakaszonként eltérő terhelését, így míg a csípő-, váll-, térd általi terhelést engedi, a derekat, törzs tájékot megfelelően támasztja, így biztosítja a fekvés során a gerinc egyenes vonalban maradhasson, a vázrendszer ellazulhasson, regenerálódhasson a pihenés során. A táskarugós matracok magas fokú kényelmét kiváló pontelaszticitás nyújtja az egyesével tasakokba zárt edzett acélrugók a test egyes pontjai alatt egymástól külön mozdulnak testünk különböző terhelési pontja alatt. Az alvás valóban pihentető, ellazító lesz, energikusan, kipihenten fog ébredni.

Különleges technológiai újítás az ú.n. "ZeroPur" technológia alkalmazása ami azt jelenti, hogy a gyártás során matrac táskarugós magja már nem ú.n. "purhabbölcsőbe"  kerül, hanem egy segédrugókkal és sarokvédelemmel kiegészített iker rugalmas fém élkeret rendszer zárja körbe. Ezzel a teljes fekvőfelületen széltől-szélig egyenletesen érvényesül a táskarugózat által nyújtott magas komfort.
A matrac kétféle fekvéskomfortot biztost: Medium/Hard.
A medium oldalt borító kényelmi réteg szintén modern technológiával készülő Öko Softness habréteg, mely 100% lebomló, környezetkímélő habanyagból készül mely kellemes, rugalmas fekvést nyújt. A hard oldal sportosabb, erősebb tartást, feszesebb érzetet biztosít.
A matrac a tasakrugóknak és a kialakított komfortzónáknak köszönhetően test számára kiválóan megfelelő alátámasztást biztosít.
Erős, pontelasztikus rugózat, tartósság, nagy terhelhetőség jellemzi.
A Belize matracokkal megoldható, hogy egy dupla ágyban egymás mellett elhelyezett két matraccal kétféle komfortfokozatú fekvést biztosítsunk.
A táskarugózat biztosítja a nyugalmat az alvás során, mivel a dupla- nagyméretű matracok esetén nincs áthullámzás. A matracban a táskarugók egyesével állnak egymástól elkülönülve tasakokban, így két személy egymás mellett fekvése esetén nincs mozgásátvitel. Nem zavaró ha az egyik fél többet mozog alvás során.
Huzata elegáns, kiváló minőségű és nagy kopásállóságú vegyes összetételű kelme, a matrachuzat színével harmonizáló szegőszalaggal.
A huzat nem levehető. Az ú.n. élvarrott lezárás előnye, hogy kitűnő a matrac széleinek hosszú távú formatartása. Amennyiben egy ágykeretbe két matrac kerül egymás mellé a matracok élei tökéletesen összesimulnak, nem keletkezik középen árok, tökéletesen homogén, kényelmes sík felületet alkotnak,, nem nyílik közöttük árok.

A matrac huzatának tisztaságát, foltmentességét megőrizhetjük, kopását lassíthatjuk hosszútávon egy  Billerbeck Mediclean matracvédő használatával. A matracvédőt akár naponta is kimoshatjuk, fertőtleníthetjük. Allergiások számára ez tökéletes megoldás a nyugodt, pihentető alvásért.
 Adatok
Matrac magszerkezet
táskarugós
Méret - szélesség - hosszúság
160*200 cm
Matrac keménysége
feszes, erős tartás
Ajánlott fekvési pozíció
hason
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!