Billerbeck PADOVA nagy rugósűrűségű tasakrugós matrac 180*200 cm

-2%
ÚJ
Raktáron
Raktárkészlet:
2 db
Ingyenes házhozszállítás
Billerbeck PADOVA nagy rugósűrűségű tasakrugós matrac 180*200 cm
Tasakrugós
Testhezálló (közepes)
Oldalt
346 000 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

337 400 Ft
Kezdete: 2024.04.08   A készlet erejéig!

A Billerbeck kollekció PADOVA matrac új generációs 9 zónás, táskarugós matrac mely az ökoszemlélet jegyében készült, 100% polyuretán mentes, egyedülállóan nagy rugósűrűségű, különlegesen magas komfortfokozatú matrac.

* ÚJDONSÁG: „téli/nyári” oldallal szállítjuk:A téli oldalát infravörös reflektor („hőtükör) réteggel tűzve készítjük mely kitűnően megtartja a test melegét. Így csökkenthető a hálószoba fűtése mégis kellemes meleget biztosítva. 

* Ajándékként most Billerbeck Mediclean 95 fokon mosható, fehéríthető, fertőtleníthető matracvédőt adunk minden standard méretben megrendelt Padova matrachoz a matraccal megegyező méretben.

*Akár ingyenes házhozszállítással. Az ingyenes házhozszállítás részletei a "Szállítás menüpont alatt" olvashatók.


Tehát - 
termékcsalád új tagját mutatjuk be Önnek.

9 zónájú rugózata a kellemes kényelmet, és erős tartást tökéletesen ötvözi. Kivételesen jó pont-rugalmasságot és a gerincoszlopot kényeztetően tökéletes alátámasztást adó 500 db rugó / m2 biztosítja, mely edzett acélhuzallal készül.
Vállsüllyedést enged, derék alatt feszes és csípő alatt erős teherbírású.

A fekvőréteg alatti komfort panel nagy rugalmasságú , szintén az ökoszemléletnek megfelelő, 100% lebomló, rendkívül kényelmes habanyag.
 filc, amely közvetíti a zónázott rugósor rugalmasságát.

A Billerbeck saját fejlesztésű technológiával kiszorította a poliuretán habot ennek a matracnak a gyártásából, miközben meghagyta az összes kedvelt és ismert tulajdonságot. A matracmagot már nem polyuretán habbölcsőbe építik, mint a hagyományos rugós matracok esetében, hanem egy segédrugókkal és sarokvédelemmel kiegészített iker élkeret rendszer zárja körbe. Ezzel a fekvőfelület teljes szélességében érvényesül a rugózat kényelme..

A matrac huzata nem levehető, élvarrott. Ennek előnye, hogy két Padova matrac egymás mellé helyezése esetén az oldalaik tökéletesen összesimulnak, nem keletkezik árok a két matrac között.     

A matrac két oldala: Téli/Nyári oldala eltérő keménységű. Az egyik oldala FESZES párnázó réteg, vagyis kemény, míg másik oldala TESTHEZÁLLÓ, vagyis közepesen kemény felületet kínál.

A matrac magassága 22 cm, mint a legtöbb matrac a Billerbeck kollekcióban, tehát akár másik típusunkkal is „ikresíthető” egy dupla ágyban.

Huzata elegáns, kiváló minőségű és nagy kopásállóságú vegyes összetételű kelme, a matrachuzat színével harmonizáló szegőszalaggal.

 A Padova matracunk minden fekvési helyzethez megfelelő, de oldalt fekvésben alvók számára ideális választás.

* Terhelhetőség, súlyhatár: 130 kg

* Várható szálltási idő: 1 hét.

* Regisztráljon, legyen Törzsvásárlónk és élvezze különleges kedvezményeinket.

 

A kép illusztráció, termékeink folyamatos fejlesztései miatt minimális eltérés előfordulhat

 

 

 

Adatok
Matrac magszerkezet
táskarugós
Méret : szélesség - hosszúság (cm)
180*200 cm
Matrac keménysége
félkemény, testhezálló
Ajánlott fekvési pozíció
oldalalvás
Eltérő oldal keménysége
félkemény - kemény
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!