Billerbeck PADOVA nagy rugósűrűségű tasakrugós matrac 140*200 cm

-20%
Billerbeck PADOVA nagy rugósűrűségű tasakrugós matrac 140*200 cm
Matrac magszerkezet
Tasakrugós
Matrac keménysége
Testhezálló (közepes)
Ajánlott fekvési pozíció
Oldalt
212 000 Ft
169 600 Ft
Kezdete: 2021.10.31   Vége: 2021.11.30

A Billerbeck kollekcióhoz tartozó PADOVA matracunk egyedülállóan nagy rugósűrűségű,

9 zónára osztott tasakrugós magra épül, mint a Verona. A különbség a két matrac között, hogy a Padova matracunkból mellőztük a poliuretánt a gyártása során.

Tehát - 
termékcsaládunk új tagját mutatjuk be Önnek.

Rugózatuk legendás lágy kényelmet, kivételesen jó pont-rugalmasságot és a gerincoszlopot kényeztetően tökéletes alátámasztást adó 500 rugó / m2-es saját tanulmányok alapján 9 zónára osztott zónázott edzett acélhuzallal készült tasakrugó mag. Vállsüllyedést enged, derék alatt feszes és csípő alatt teherbíró.

A fekvőréteg alatti komfort panel nagy rugalmasságú 
 filc, amely közvetíti a zónázott rugósor rugalmasságát.

A saját fejlesztésű technológiával teljesen kiszorítottuk a poliuretán habot ennek a matracnak a gyártásából, miközben meghagyjuk az összes kedvelt és ismert tulajdonságot. A matracmagot nem habbölcsőbe építjük, hanem egy segédrugókkal és sarokvédelemmel kiegészített iker élkeret rendszer zárja körbe. Ezzel a fekvőfelület széltől szélig rugózott, a teljes szélességében azonos rugalmassági karaktert mutat.

A hagyományos élkeretes matracokkal szemben, ahol a középső részen a szélesség általában keskenyebbre befűződik, két BELIZE matrac éle egymás mellett szépen párhuzamos.        

A matrac két oldala eltérő keménységű. Az egyik oldala FESZES párnázó réteg, vagyis kemény, míg másik oldala TESTHEZÁLLÓ, vagyis közepesen kemény felületet kínál.

A matrac magassága 22 cm, mint a legtöbb matrac a Billerbeck kollekcióban, tehát akár másik típusunkkal is „ikresíthető” egy dupla ágyban.

Huzata elegáns, kiváló minőségű és nagy kopásállóságú vegyes összetételű kelme, a matrachuzat színével harmonizáló szegőszalaggal. A huzat nem leszerelhető. Az ú.n. élvarrós lezárásnak köszönhetően kitűnő a matrac „szél-definíciója”, tehát nem nyílik árok két egymás mellé helyezett matrac között.

 A Padova matracunk minden fekvési helyzethez megfelelő, de oldalt fekvésben alvók számára nehéz jobbat találni.


A kép illusztráció, termékeink folyamatos fejlesztései miatt minimális eltérés előfordulhat.


* Várható szállítási idő 2-3 hét.

 

Adatok
Matrac magszerkezet
tasakrugós
Méret
140*200 cm
Párnázó réteg
Öko Softnesst topper
Matrac keménysége
testhezálló
Ajánlott fekvési pozíció
oldalalvás
Eltérő oldal keménysége
feszes
Kiegészítő termékek
Vélemények