Billerbeck PADOVA nagy rugósűrűségű tasakrugós matrac 160*200 cm

-20%
Billerbeck PADOVA nagy rugósűrűségű tasakrugós matrac 160*200 cm
Matrac magszerkezet
Tasakrugós
Matrac keménysége
Testhezálló (közepes)
Ajánlott fekvési pozíció
Oldalt
236 000 Ft
188 800 Ft
Kezdete: 2021.10.31   Vége: 2021.11.30

* Ajándékként most 1 db Billerbeck Mediclean 95 fokon főzhető, fehéríthető, fertőtlentíthető matracvédőt adunk minden standard méretben megrendelt Padova matrachoz a matraccal megegyező méretben.

* Akár ingyenes házhozszállítással. Az ingyenes házhozszálltás részletei a "Szállítás" menüpont alatt olvashatók.

Matrac jellemzői:

*A Billerbeck kollekcióhoz tartozó PADOVA matrac egyedülállóan nagy rugósűrűségű, 9 zónára osztott tasakrugós magra épül. A Padova matrac az ökoszemléletet szemelőtt tartva 100% polyuretán mentes matrac. 

Tehát - 
termékcsalád új tagját mutatjuk be Önnek.

Rugózatuk legendás lágy kényelmet, kivételesen jó pont-rugalmasságot és a gerincoszlopot kényeztetően tökéletes alátámasztást adó 500 rugó / m2-es saját tanulmányok alapján 9 zónára osztott zónázott edzett acélhuzallal készült tasakrugó mag. Vállsüllyedést enged, derék alatt feszes és csípő alatt teherbíró.

A fekvőréteg alatti komfort panel nagy rugalmasságú 
 filc, amely közvetíti a zónázott rugósor rugalmasságát.

A Billerbeck magas szintű, saját fejlesztésű technológiával teljesen kiszorította a poliuretán habot ennek a matracnak a gyártásából, miközben meghagyjuk az összes kedvelt és ismert tulajdonságot. A matracmagot nem habbölcsőbe építi, hanem egy segédrugókkal és sarokvédelemmel kiegészített iker élkeret rendszer zárja körbe. Ezzel a fekvőfelület széltől szélig rugózott, a teljes szélességében azonos rugalmassági karaktert mutat.

A hagyományos élkeretes matracokkal szemben, ahol a középső részen a szélesség általában keskenyebbre befűződik, két BELIZE matrac éle egymás mellett szépen párhuzamos.        

A matrac két oldala eltérő keménységű. Az egyik oldala FESZES párnázó réteg, vagyis kemény, míg másik oldala TESTHEZÁLLÓ, vagyis közepesen kemény felületet kínál.

A matrac magassága 22 cm, mint a legtöbb matrac a Billerbeck kollekcióban, tehát akár másik típusunkkal is „ikresíthető” egy dupla ágyban.

Huzata elegáns, kiváló minőségű és nagy kopásállóságú vegyes összetételű kelme, a matrachuzat színével harmonizáló szegőszalaggal. A huzat nem leszerelhető. Az ú.n. élvarrós lezárásnak köszönhetően kitűnő a matrac „szél-definíciója”, tehát nem nyílik árok két egymás mellé helyezett matrac között.

 A Padova matracunk minden fekvési helyzethez megfelelő, de oldalt fekvésben alvók számára nehéz jobbat találni.

*Teherbírás, súlyterhelhetőség: 130 kg személyenként

* Várható szállítási idő: 1 hét

* Regisztráljon, legyen törzsvásárlónk és élvezze különleges kedvezményeinket.

 

A kép illusztráció, termékeink folyamatos fejlesztései miatt minimális eltérés előfordulhat.

 

 

Adatok
Matrac magszerkezet
tasakrugós
Méret
160*200 cm
Párnázó réteg
Öko Softnesst topper
Matrac keménysége
testhezálló
Ajánlott fekvési pozíció
oldalalvás
Eltérő oldal keménysége
feszes
Vélemények