Billerbeck DAVOS aszimmetrikus habmagos matrac Öko SoftnesSt párnázó réteggel 160*200

Billerbeck DAVOS aszimmetrikus habmagos matrac Öko SoftnesSt párnázó réteggel 160*200
Matrac magszerkezet
Habmagos
Matrac keménysége
Testhezálló (közepes)
Ajánlott fekvési pozíció
Oldalt
226 000 Ft

ABillerbeck  DAVOS aszimmetrikusmodern habtechnológiával készülő hideghab matrac, számítógéppel tervezett CNC vágott matracmagja tökéletesen ergonomikus alátámasztást biztosít a test számára. Az aszimmetrikusan alulról felfelé épített rétegei biztosítják, hogy a matracot nem szükséges átfordítani használat során, csak fejtől-lábtól érdemes meg. A beépített nagy sűrűségű, megnövelt rugalmasságú, minőségi habanyagok miatt tehetjük ezt a kényelmet fokozó engedményt.

A zónázott magnak köszönhetően gerinckímélő, váll-süllyedést megengedő és derék alatt feszes, ugyanakkor csípő alatt teherbíró. Tökéletes, anatómiai formát követő alátámasztást biztosít.

Az aszimmetrikus  Davos matrac páratlan előnye, hogy a matrachuzat felső panelje cipzár nyitása után levehető, és háztartási körülmények között is valóban  kimosható és meg is szárítható. Ez egyedülálló megoldás a hazai piacon. 

A matrac magassága 22 cm. A párnázórétege pedig három változatban rendelhető:
    • Öko SoftnesSt párnázó réteggel, amely egy több éves innovatív fejlesztésünk eredménye. Az új technológiának köszönhetően kivontuk a testközeli párnázó rétegből a vitatott élettani hatású és súlyosan környezetterhelő PUR habot. Kellemesen feszes tartást biztosít.

 

    •  Memory hab-réteggel. Ez a hőmérséklet emelkedés hatására lágyuló, folyadékszerűen elasztikus hab képes tökéletesen felvenni a test formáját. Egyenletesen támasztja alá a testet anélkül, hogy nyomáspontok alakulnának ki és nem gátolják a vérkeringést. Ez a közkedvelt habanyag rendkívüli lágy kényelmet nyújt érzékenyek számára

 

    • Öntött latex párnázó réteggel. A latex zárt cellás szerkezetének köszönhetően nagy rugalmasságú. Stabil, biztos alátámasztást ad. A latex felületű matracok használatát a kiváló ortopédiai tulajdonságaik miatt ajánlják a szakemberek. A latex kiválóan átszellőző kényelmi réteg.

 Huzat anyaga megemelt vastagságú PES szálbundával steppelt, bambuszrost tartalmú, többrétegű hurkot kelme. 

A matrac felső panelje a 4 oldalán körbefutó húzózár segítségével külön válaszható és az akár háztartási eszközökkel is kimosható és megszárítható.A DAVOS matracunk a közepesen kemény matracok közé tartozik . Az alkalmazott habok tulajdonságai támogatják a pontos zónázást. Mi nagy gonddal, sok tapasztalatot alapul véve, mérnöki alapossággal készítettük el a zónabeosztást. Azoknak különösképpen ajánljuk, akik többnyire oldalt-fekve alszanak. A DAVOS aszimmetrikus habmagos matrac  számítógéppel tervezett CNC vágott matracmag ideális a fekvő test számára. A magnak köszönhetően gerinckímélő, váll- és derék süllyesztő hatással rendelkezik. Tökéletes alátámasztást biztosít!
Matracvédő

Ajándékként a matraccal megegyező méretű, 95 fokon mosható, fertőtleníthető matracvédőt adunk.Igényeinek megfelelően választható párnázóréteg!

Felső matrac panel levehető és mosható!

Matracmagasság: 22 cm

Szálltási határidő: 5-7 munkanap.

Igényeljen ingyenes házhozszállítást.
Adatok
Matrac magszerkezet
hab
Méret
160*200 cm
Párnázó réteg
Öko SoftNesst párnázó réteggel
Matrac keménysége
testhezálló
Ajánlott fekvési pozíció
oldalalvás
Vélemények