Billerbeck DAVOS aszimmetrikus habmagos matrac öntött latex párnázó réteggel 160*200

Billerbeck DAVOS aszimmetrikus habmagos matrac öntött latex párnázó réteggel 160*200
Matrac magszerkezet
Habmagos
Matrac keménysége
Testhezálló (közepes)
Ajánlott fekvési pozíció
Oldalt
226 000 Ft

A Billerbeck DAVOS aszimmetrikus modern habtechnológiával készülő hideghab matrac számítógéppel tervezett CNC vágott matracmagja tökéletesen stabil, rendkívül kényelmes alátámasztást nyújt test számára. Az aszimmetrikus felépítése miatt, nem szükséges átfordítani használat során, csak fejtől-lábtól megfordítani néha. A beépített nagy sűrűségű, megnövelt rugalmasságú, minőségi habrétegeit alulról felfelé réteguik egymásra. Alsó rétegei erős támasztórétegként szolgálnak. 

A zónázott magnak köszönhetően gerinckímélő, váll-süllyedést megengedő és derék alatt feszes, ugyanakkor csípő alatt teherbíró. Tökéletes, anatómiai formát követő alátámasztást biztosít.

Az aszimmetrikus  Davos matrac páratlan előnye, hogy a matrachuzat felső panelje cipzár nyitása után levehető, és háztartási körülmények között is valóban  mosható, szárítható. Ez egyedülálló megoldás a hazai piacon. 

A matrac magassága 22 cm. A párnázórétege pedig három változatban rendelhető:
    • Öko SoftnesSt párnázó réteggel, amely egy több éves innovatív fejlesztésünk eredménye. Az új technológiának köszönhetően kivontuk a testközeli párnázó rétegből a vitatott élettani hatású és súlyosan környezetterhelő PUR habot.

 

 

 Memóriahab-réteggel. Ez a hőmérséklet emelkedés hatására lágyuló, folyadékszerűen elasztikus hab képes tökéletesen felvenni a test formáját. Egyenletesen támasztja alá a testet anélkül, hogy nyomáspontok alakulnának ki és nem gátolják a vérkeringést. Ez a közkedvelt habanyag rendkívül kényelmes, lágy komfortot nyújt.

 

    • Öntött latex párnázó réteggel. A latex zárt cellás szerkezetének köszönhetően nagy rugalmasságú. Stabil, biztos alátámasztást ad. A latex felületű matracok használatát a kiváló ortopédiai tulajdonságaik miatt ajánlják a szakemberek. 
Huzat anyaga megemelt vastagságú PES szálbundával steppelt, bambuszrost tartalmú, többrétegű hurkot kelme. 

A matrac felső panelje a 4 oldalán körbefutó húzózár segítségével külön válaszható és az akár háztartási eszközökkel is kimosható és megszárítható.A DAVOS matracunk a közepesen kemény matracok közé tartozik . Az alkalmazott habok tulajdonságai támogatják a pontos zónázást. Mi nagy gonddal, sok tapasztalatot alapul véve, mérnöki alapossággal készítettük el a zónabeosztást. Azoknak különösképpen ajánljuk, akik többnyire oldalt-fekve alszanak. A DAVOS aszimmetrikus habmagos matrac  számítógéppel tervezett CNC vágott matracmag ideális a fekvő test számára. A magnak köszönhetően gerinckímélő, vállakat- és a derekat engedi besüppedni így a gerinc tökéletesen egyenes vonalba kerül. Tökéletes alátámasztást biztosít!
Matracvédő

Ajándékként a matraccal megegyező méretű, 95 fokon mosható, fertőtleníthető matracvédőt adunk.Igényeinek megfelelően választható párnázóréteg!

Felső matrac panel levehető és mosható!Matracmagasság: 22 cm

 

Éljen ingyenes házhozszállítási lehetőséggel! 


 

Adatok
Matrac magszerkezet
hab
Méret
160*200 cm
Párnázó réteg
Öntött latex párnázó réteggel
Matrac keménysége
testhezálló
Ajánlott fekvési pozíció
oldalalvás
Vélemények