Billerbeck DAVOS 90*200 cm aszimmetrikus habmagos matrac Öko SoftnesSt párnázó réteggel

Rendelhető
Ingyenes házhozszállítás
Billerbeck DAVOS 90*200 cm aszimmetrikus habmagos matrac Öko SoftnesSt párnázó réteggel
Matrac magszerkezet
Habmagos
Matrac keménysége
Testhezálló (közepes)
Ajánlott fekvési pozíció
Oldalt
186 900 Ft

* Mag: asszimmetrikus legmodernebb technológiával készülő, formatartó,                 zárt sejtszerkezetes hideghabmatrac 3 féle választható kényelmi                   réteggel.
* Huzat: Megemelt vastagságú PES szálbundával steppelt, bambuszrost                      tartalmú, többrétegű hurkolt kelme. A huzat a matrac felső részén                körbecipzározható, levehető, mosható.
* Magasság: 22 cm
* Súlyhatár: 120 kg
* + Ajándékként Billerbeck Mediclean 95 fokon mosható, főzhető, fehéríthető matracvédőt adunk a standard méretű matracokhoz a matraccal megegyező méretben.
* Rövid szállítási határidő: 5-7 munkanap.
* Akár ingyenes házhozszállítással.

A Billerbeck DAVOS aszimmetrikus habmagos matrac számítógéppel, mérnöki alapossággal tervezett, CNC vágott matracmagja ideális tartást nyújt a fekvő test számára. Az aszimmetrikus keresztmetszet azt jelenti, hogy a matracot nem szükséges időnként átfordítani használat során, csak fejtől-lábtól megfordítani néha.

A zónázott magnak köszönhetően gerinckímélő, váll-süllyedést megengedő és derék alatt feszes, ugyanakkor csípő alatt teherbíró. Tökéletes, anatómiai formát követő alátámasztást biztosít.

Az aszimmetrikus  Davos matrac páratlan előnye, hogy a matrachuzat felső panelje cipzár nyitása után levehető, és háztartási körülmények között is valóban  kimosható és meg is szárítható.  
A párnázórétege 3 változatban rendelhető:

 

1,, Öko SoftnesSt párnázó réteggel, amely egy több éves innovatív fejlesztésünk eredménye. Az új technológiának köszönhetően 100% lebomló réteg, kivonták a testközeli párnázó rétegből a vitatott élettani hatású és súlyosan környezetterhelő PUR habot. Kényelmes mégis feszes kényelmi réteg mely maximálisan antiallergén, átszellőző.

2, Öntött latex párnázó réteggel: A latex zárt cellás szerkezetének köszönhetően nagy rugalmasságú. Stabil, biztos alátámasztást nyújt. A latex felületű matracok használatát a kiváló ortopédiai tulajdonságaik miatt ajánlják a szakemberek. Kiválóan átszellőzik, használatával megelőzhető az izzadás. 

Itt kattintva olvashat többet a Davos öntött latex matracról

3, Viszko-elasztikus, más néven memóriahab-réteggel. Ez a hőmérséklet emelkedés hatására lágyuló, folyadékszerűen elasztikus hab képes tökéletesen felvenni a test formáját. Egyenletesen támasztja alá a testet anélkül, hogy nyomáspontok alakulnának ki és nem gátolják a vérkeringést. Ez a közkedvelt habanyag hízelgően puha alátámasztást ad, bár a gyengébb átszellőző és hőelvezető képessége miatt nem minden felhasználó számára tökéletes.

Itt kattintva olvashat a Davos memory-hab matracról


A Billerbeck DAVOS matracunk a közepesen kemény matracok közé tartozik . Az alkalmazott habok tulajdonságai támogatják a pontos zónázást. Zónabeosztását nagy gonddal, sok tapasztalatot alapul véve, mérnöki alapossággal készítették el hogy a maximális kényelmet biztosítsa.

Oldalt-, háton-, hason alvóknak egyaránt ideális választás lehet.

Szállítási idő: 5-7 munkanap

 

Adatok
Matrac magszerkezet
hideghab
Méret : szélesség - hosszúság
90*200 cm
Párnázó réteg
Öko SoftNesst réteg
Matrac keménysége
félkemény, testhezálló
Ajánlott fekvési pozíció
oldalalvás
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!