Billerbeck SAN REMO tasakrugós, 90*200 cm luxus kategóriájú matrac memory hab topperrel

Rendelhető
Ingyenes házhozszállítás
Billerbeck SAN REMO tasakrugós, 90*200 cm luxus kategóriájú matrac memory hab topperrel
Matrac magszerkezet
Tasakrugós
Matrac keménysége
Testhezálló (közepes)
Ajánlott fekvési pozíció
Oldalt
298 200 Ft

A San Remo matracról:

*Mag: 9 zónás tasakrugós matrac 500 db/m2, a prémium kényelemért 4 féle, választható kényelmi topper réteggel.

* Huzat: kiemelt vastagságú pamut/gyapjú  szálbundával steppelt, elasztomert tartalmú viszkóz felületű hurkolt kelme, puha, selymes tapintás, elegáns megjelenés, a természetes szálak kellemes hőkiegyenlítő hatásával.

* Magasság: 26 cm

* Ajándékként, a matraccal megegyező méretű, elegáns Billerbeck Dreamline matracvédőt adunk minden standard méretben megrendelt matrac mellé.

* Súlyhatár: 130 kg

*Akár ingyenes házhozszállítással. (részletek a "Szállítás menüpont alatt)

A szállításról itt kattintva olvashat bővebben.

* Szállítási idő 3 hét

A SAN REMO matrac az exkluzív Dreamline by Billerbeck kollekció tagja. A 9 zónás tasakrugós, az új fejlesztésű iker-élkeretes matracok luxus változata, melynek gyártása során teljesen kihagyták a poliuretánt. Kiemelt komfortérzetet biztosít a matraccal egybeépített kényelmi réteg (topper), amely az elegáns, magas megjelenést is segíti. A topper betét 4 féle kényelmi réteg formában rendelhető meg. Ezzel egyéni igényeknek megfelelően testre szabható a matrac: az elvárásokat kielégítve lágyítja, vagy keményíti a matrac fekvőfelületét, miközben megőrzi a zónázott tasakrugós matracmag kiváló tulajdonságait.

Gerinckímélő, vállsüllyedést engedő, derék alatt feszes, csípő alatt teherbíró, tökéletes alátámasztást biztosítva a legmagasabb kategóriájú matrac a Billerbeck kínálatában. Kényelmi elemeinek, valamint a különböző egyéni igényeket maximálisan kielégítő, különböző típusú választható toppernek köszönhetően, valódi luxus élményt nyújt.

A matrac magassága 26 cm, belső magja különböző keménységű 9 zónára osztott tasakrugósorból áll. Az edzett acélrugók egyesével kis tasakokba vannak zárva, ezzel a jól ismert hullámmozgást hivatottak elnyelni. A kis átmérőjű rugók extra sűrűségűek, több mint 500 db kerül egy négyzetméterbe. A különösen nagy rugósűrűség megengedi, hogy egyesével lágyabb rugókat alkalmazzunk, tehát a matrac kissé légyabb és jobb pont-rugalmasságot mutat.

Huzata kiemelt vastagságú pamut/gyapjú szálbundával steppelt elasztomer tartalmú viszkóz felületű, többrétegű, hurkolt kelme. A matraccal egybeépített topper komfort kiegészítő, mely a különleges kényelmet szolgálja. Lecipzározható a matracról és a huzata szükség esetén tisztítható. Négy -féle fedőmatrac, vagyis topper közül választhatja matracához az Ön igényeinek megfelelőt:

  •    panel, amely egy több éves innovatív fejlesztésünk eredménye. Az új technológiának köszönhetően kivontuk a testközeli párnázó rétegből a vitatott élettani hatású és súlyosan környezetterhelő PUR habot.

 

  •  Kókusz/ latex rétegezett panel, amely a kókuszrost szerkezetének köszönhető jó lég- és nedvességáteresztő képességet egyesíti a latex cellás szerkezetének nagy rugalmasságával. Stabil, biztos alátámasztást ad. Latex felületű matracok használatát a kiváló ortopédiai tulajdonságaik miatt ajánlják a szakemberek.

 

  •  Viszko-elasztikus habbal kiegészített panel, más néven memóriahab. Ez a hőmérséklet emelkedés hatására lágyuló, folyadékszerűen elasztikus hab képes tökéletesen felvenni a test formáját. Egyenletesen támasztja alá a testet anélkül, hogy nyomáspontok alakulnának ki és nem gátolják a vérkeringést. Ez a közkedvelt habanyag hízelgően puha alátámasztást ad, bár a gyengébb átszellőző és hőelvezető képessége miatt nem minden felhasználó számára kielégítő.

 

  •  Lószőr/ Latex panel, ha a királyok kényelmét választja. Az ősidők óta használatos természetes anyag kiemelkedő rugalmassága és utánozhatatlan átszellőző képessége miatt a mai napig közkedvelt felső kategóriás matracokban.


A San Remo matracunk minden fekvési helyzethez megfelelő, de oldalt és háton alvóknak kifejezetten ajánlott.

Ne feledje, "Egy jó nap éjszaka kezdődik." 

 

 

 

 

   

   

  Adatok
  Matrac magszerkezet
  táskarugós
  Méret : szélesség - hosszúság
  90*200 cm
  Kényelmi kiegészítő
  topper
  Matrac keménysége
  félkemény, testhezálló
  Ajánlott fekvési pozíció
  oldalalvás
  Kiegészítő termékek
  Vélemények
  Legyen Ön az első, aki véleményt ír!