Billerbeck SAN REMO 80*200 cm tasakrugós, luxus kategóriájú matrac ÖkoSoftness/kókusz réteggel

-2%
ÚJ
Rendelhető
Ingyenes házhozszállítás
Billerbeck SAN REMO 80*200 cm tasakrugós, luxus kategóriájú matrac ÖkoSoftness/kókusz réteggel
Tasakrugós
Testhezálló (közepes)
Oldalt
286 000 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

278 900 Ft
Kezdete: 2023.10.25   A készlet erejéig!

A Billerbeck luxus kategóriájú San Remo matracról:

*Mag: 9 zónára osztott táskarugós matrac 500 db/m2 rugósűrűségű edzett acélrugózat. Erős mégis rugalmas acélkeretben, 100% poliuretán mentes.

* Huzat: Kiemelt vastagságú pamut/gyapjú szálbundával steppelt elasztomer tartalmú, viszkóz felületű, többrétegű hurkolt kelme. Elegáns megjelenésű, kellemes puha, selymes érintesű, bőrbarát természetes száltartalmú, kellemes hőkiegyenlítő, nagy kopásállóságú jó formatartású huzat.

* Választható 4 féle, extra kényelmi réteggel melyek mobilisan cserélhetők

* Matrac magassága: 26 cm

* Súlyhatár: 130 kg

* Szállítási idő 3 hét

* +Ajándékként a matraccal megegyező méretű, elegáns Billerbeck Dreamline matracvédőt adunk minden standard méretű San Remo matrac mellé.

* Akár ingyenes házhozszállítás az ország egész területén. Részletek és feltételek:  szállítási feltételekről itt

A SAN REMO matrac az exkluzív Dreamline by Billerbeck kollekció tagja. A 9 zónás tasakrugós, az új fejlesztésű iker-élkeretes matracok luxus változata, melynek gyártása során teljesen kihagyták a poliuretánt. Kiemelt komfortérzetet biztosít a matraccal egybeépített topper, amely az elegáns, magas megjelenést is segíti,  4 féle kényelmi réteggel (topperrel) rendelhető meg. Ezzel egyéni igényeknek megfelelően testre szabható a matrac: az elvárásokat kielégítve lágyítja, vagy keményíti a matrac fekvőfelületét, miközben megőrzi a zónázott tasakrugós matracmag kiváló tulajdonságait.

Az extra 9 zóna kiemelten gerinckímélő, vállsüllyedést engedő, derék alatt feszes, csípő alatt teherbíró, tökéletes alátámasztást biztosítva. A luxus kategóriájú matrac a Billerbeck kínálatában. Kényelmi elemeinek, valamint a különböző egyéni igényeket maximálisan kielégítő, különböző típusú választható toppernek köszönhetően, valódi luxus élményt nyújt.

A matrac magassága 26 cm, belső magja különböző keménységű 9 zónára osztott tasakrugósorból áll. Az edzett acélrugók egyesével kis tasakokba vannak zárva, ezzel a jól ismert hullámmozgást hivatottak elnyelni. A kis átmérőjű rugók extra sűrűségűek, több mint 500 db kerül egy négyzetméterbe. A különösen nagy rugósűrűség megengedi, hogy egyesével lágyabb rugókat alkalmazzunk, tehát a matrac kissé légyabb és jobb pont-rugalmasságot mutat.

Huzata kiemelt vastagságú pamut/gyapjú szálbundával steppelt elasztomer tartalmú viszkóz felületű, többrétegű, hurkolt kelme. A matraccal egybeépített topper komfort kiegészítő, mely a különleges kényelmet szolgálja. Lecipzározható a matracról és a huzata szükség esetén tisztítható. Négy -féle fedőmatrac, vagyis topper közül választhatja matracához az Ön igényeinek megfelelőt:

    •    panel, amely egy több éves innovatív fejlesztés eredménye. Az új technológiának köszönhetően kivonták a testközeli párnázó rétegből a vitatott élettani hatású, környezetterhelő PUR habot. Kellemese feszes hatású, antiallergén 100% környezetbarát lebomló anyag.

 

    •  Kókusz/ latex rétegezett panel, amely a kókuszrost szerkezetének köszönhető jó lég- és nedvességáteresztő képességet egyesíti a latex cellás szerkezetének nagy rugalmasságával. Stabil, biztos alátámasztást ad. Latex felületű matracok használatát a kiváló ortopédiai tulajdonságaik miatt ajánlják a szakemberek.
    • átkattinthat itt: San Remo matrac 80x200 cm kókusz-latex kényelmi réteggel

 

    •  Viszko-elasztikus habbal kiegészített panel, más néven memória-hab. Ez a hőmérséklet emelkedés hatására lágyuló, folyadékszerűen elasztikus hab képes tökéletesen felvenni a test formáját. Egyenletesen támasztja alá a testet anélkül, hogy nyomáspontok alakulnának ki és nem gátolják a vérkeringést. Ez a közkedvelt habanyag hízelgően puha alátámasztást ad, bár a gyengébb átszellőző és hőelvezető képessége miatt nem minden felhasználó számára kielégítő.
    • itt átkattinthat: San Remo 80x200 cm memory-hab kényelmi réteggel

 

A San Remo matrac minden fekvési helyzethez megfelelő, de oldalt és háton alvóknak kifejezetten ajánlott. 

Adatok
Matrac magszerkezet
táskarugós
Méret : szélesség - hosszúság (cm)
80*200 cm
Kényelmi kiegészítő
topper
Matrac keménysége
félkemény, testhezálló
Ajánlott fekvési pozíció
oldalalvás
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!