Billerbeck DAVOS aszimmetrikus habmagos matrac öntött latex párnázó réteggel 90*200

Raktáron
Raktárkészlet:
2 db
Ingyenes házhozszállítás
Billerbeck DAVOS aszimmetrikus habmagos matrac öntött latex párnázó réteggel 90*200
Billerbeck DAVOS aszimmetrikus habmagos matrac öntött latex párnázó réteggel 90*200
Billerbeck DAVOS aszimmetrikus habmagos matrac öntött latex párnázó réteggel 90*200
Billerbeck DAVOS aszimmetrikus habmagos matrac öntött latex párnázó réteggel 90*200
Habmagos
Testhezálló (közepes)
Oldalt
194 000 Ft

* Mag: 7 zónás, magas komfortfokozatú, kiváló teherbíró, modern technológiával készülő, formatartó, asszimmetrikus hideghabmatrac

* 3 féle komfortot nyújtó, választható kényelmi réteg
* Huzat: Megemelt vastagságú PES szálbundával steppelt, bambuszrost                      tartalmú, többrétegű hurkolt kelme. A huzat a matrac felső részén                körbecipzározható, levehető, mosható.
* Magasság: 22 cm
* Súlyhatár: 120 kg
* + Ajándékként Billerbeck Mediclean 95 fokon mosható, főzhető, fehéríthető matracvédőt adunk a standard méretű matracokhoz a matraccal megegyező méretben.
* Rövid szállítási határidő: 5-7 munkanap.
* Kérje ingyenes házhozszállítással. (részletek a "Szállítás" menüpont alatt)

A Billerbeck DAVOS aszimmetrikus habmagos matrac számítógéppel, mérnöki alapossággal tervezett, CNC vágott matracmagja ideális tartást nyújt a fekvő test számára. Az aszimmetrikus keresztmetszet azt jelenti, hogy a matracot nem szükséges időnként átfordítani használat során, csak fejtől-lábtól megfordítani néha. A beépített nagy sűrűségű, megnövelt rugalmasságú, minőségi habanyagok miatt tehetjük ezt a kényelmet fokozó engedményt.
A zónázott magnak köszönhetően gerinckímélő, váll-süllyedést megengedő és derék alatt feszes, ugyanakkor csípő alatt teherbíró. Tökéletes, anatómiai formát követő alátámasztást biztosít.
Az aszimmetrikus  Davos matrac páratlan előnye, hogy a matrachuzat felső panelje cipzár nyitása után levehető, és háztartási körülmények között is valóban  kimosható és meg is szárítható. Ez egyedülálló megoldás a hazai piacon.  
A párnázórétege pedig három változatban rendelhető:
1, Öntött latex párnázó réteggel. A latex zárt cellás szerkezetének köszönhetően nagy rugalmasságú. Stabil, biztos alátámasztást nyújt. A latex felületű matracok használatát a kiváló ortopédiai tulajdonságaik miatt ajánlják a szakemberek. Kiválóan átszellőzik, használatával megelőzhető az izzadás. 
2, Öko SoftnesSt párnázó réteggel, amely egy több éves innovatív fejlesztésünk eredménye. Az új technológiának köszönhetően 100% lebomló réteg, kivonták a testközeli párnázó rétegből a vitatott élettani hatású és súlyosan környezetterhelő PUR habot. Kényelmes mégis feszes kényelmi réteg mely maximálisan antiallergén, átszellőző.
3, Viszko-elasztikus, más néven memóriahab-réteggel. Ez a hőmérséklet emelkedés hatására lágyuló, folyadékszerűen elasztikus hab képes tökéletesen felvenni a test formáját. Egyenletesen támasztja alá a testet anélkül, hogy nyomáspontok alakulnának ki és nem gátolják a vérkeringést. Ez a közkedvelt habanyag hízelgően puha alátámasztást ad, bár a gyengébb átszellőző és hőelvezető képessége miatt nem minden felhasználó számára tökéletes.
A Billerbeck DAVOS matracunk a közepesen kemény matracok közé tartozik . Az alkalmazott habok tulajdonságai támogatják a pontos zónázást. Nagy gonddal, sok tapasztalatot alapul véve, mérnöki alapossággal készítették el a zónabeosztást.

Oldalt-, háton-, hason alvóknak egyaránt ideális választás lehet.
Szállítási idő: 5-7 munkanap
 

Adatok
Matrac magszerkezet
hideghab
Méret : szélesség - hosszúság (cm)
90*200 cm
Párnázó réteg
Öntött latex párnázó réteggel
Matrac keménysége
félkemény, testhezálló
Ajánlott fekvési pozíció
oldalalvás
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!