Billerbeck DAVOS matrac 90x200 cm memory- hab párnázó réteggel

Raktáron
Raktárkészlet:
2 db
Ingyenes házhozszállítás
Billerbeck DAVOS matrac 90x200 cm memory- hab párnázó réteggel
Billerbeck DAVOS matrac 90x200 cm memory- hab párnázó réteggel
Billerbeck DAVOS matrac 90x200 cm memory- hab párnázó réteggel
Billerbeck DAVOS matrac 90x200 cm memory- hab párnázó réteggel
Habmagos
Testhezálló (közepes)
Oldalt
194 000 Ft
A Davos matrac adatai: 
* Mag: Gondosan összeállított nagy sűrűségű, asszimmetrikusan rétegzett    modern habtechnológiával készülő hideghab.
* Kényelmi réteg: 2 cm memory-hab
* Huzat: megemelt vastagságú PES szálbundával steppelt, bambuszrost        tartalmú, átszellőző, többrétegű hurkot kelme. 
* Magasság: 22 cm
* Súlyhatár: 120 kg
* +Ajándékként Billerbeck Mediclean matracvédőt adunk, mely 95 fokon        mosható, főzhető, fehéríthető, fertőtleníthető a megrendelt standard            méretű matraccal megegyező méretben.
* Akár ingyenes házhozszállítással.

A Billerbeck DAVOS aszimmetrikus habmagos matrac számítógéppel tervezett CNC vágott matracmagja ideális a fekvő test számára. Az aszimmetrikus keresztmetszet azt jelenti, hogy a matrac alulról felfelé rétegződik, nem szükséges átfordítani csak fejtől-lábtól megfordítani néha. A gondosan tervezett és összeállított nagy sűrűségű, magas minőségű, kiváló formatartású habanyagok teszik ezt lehetővé. maximálisan antiallergén, átszellőző.
A zónázott magnak köszönhetően gerinckímélő, váll-süllyedést megengedő és derék alatt feszes, ugyanakkor csípő alatt teherbíró. Tökéletes, anatómiai formát követő alátámasztást biztosít.
Az aszimmetrikus  Davos matrac páratlan előnye, hogy a matrachuzat felső panelje körbecipzározható, levehető, és háztartási körülmények között is valóban  kimosható és meg is szárítható. Ez egyedülálló megoldás a hazai piacon.  

A párnázórétege három változatban rendelhető:

1, Viszko-elasztikus, más néven memóriahab-réteggel. Ez a hőmérséklet emelkedés hatására lágyuló, folyadékszerűen elasztikus hab képes tökéletesen felvenni a test formáját. Egyenletesen támasztja alá a testet anélkül, hogy nyomáspontok alakulnának ki és nem gátolják a vérkeringést. Ez a közkedvelt habanyag hízelgően puha alátámasztást ad, bár a gyengébb átszellőző és hőelvezető képessége miatt nem minden felhasználó számára kielégítő.

2, Öko SoftnesSt párnázó réteggel, amely egy több éves innovatív fejlesztésünk eredménye. Az új technológiának köszönhetően kivontuk a testközeli párnázó rétegből a vitatott élettani hatású és súlyosan környezetterhelő PUR habot.

itt kattintva olvashat többet a Davos ökosoftness rétegű matracról

3, Öntött latex párnázó réteggel. A latex zárt cellás szerkezetének köszönhetően nagy rugalmasságú. Stabil, biztos alátámasztást ad. A latex felületű matracok használatát a kiváló ortopédiai tulajdonságaik és tökéletes átszellőzése miatt ajánlják a szakemberek.

itt kattintva olvashat többet a Davos öntött latex rétegű matracról

Huzat anyaga megemelt vastagságú PES szálbundával steppelt, bambuszrost tartalmú, többrétegű hurkot kelme. 
A matrac felső panelje a 4 oldalán körbefutó húzózár segítségével külön válaszható és az akár háztartási eszközökkel is kimosható és megszárítható.

A Billerbeck DAVOS matrac a közepesen kemény matracok közé tartozik . Az alkalmazott habok tulajdonságai támogatják a pontos zónázást.  Nagy gondossággal, sok tapasztalatot alapul véve,  készítették el a zónabeosztást. Azoknak különösképpen ajánljuk, akik többnyire oldalt-fekve alszanak.

Várható szállítási határidő: 5-7 munkanap

Adatok
Matrac magszerkezet
hideghab
Méret : szélesség - hosszúság (cm)
90*200 cm
Párnázó réteg
Memory- hab párnázó réteggel
Matrac keménysége
félkemény, testhezálló
Ajánlott fekvési pozíció
oldalalvás
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!