Billerbeck ABBAZIA 140*200 cm tasakrugós luxus kategóriájú matrac memory-hab topperrel

ÚJ
Rendelhető
Ingyenes házhozszállítás
Billerbeck ABBAZIA 140*200 cm tasakrugós luxus kategóriájú matrac memory-hab topperrel
Tasakrugós
Feszes (kemény)
Hason
398 000 Ft

A Billerbeck ABBAZIA matrac az exkluzív Dreamline by Billerbeck kollekció tagja.

*Ajándékként most elegáns, különlegesen szép tűzésmintával készülő, 60 fokon mosható pamutszatén Billerbeck Dreamline matracvédőt adunk minden standard méretben megrendelt matrachoz a matraccal megegyező méretben.

* Akár ingyenes házhozszállítással. 

* Regisztráljon, legyen Törzsvásárlónk és mi további kedvezményt nyújtunk Önnek hűségéért cserébe.

Az 5 zónás tasakrugós, az új fejlesztésű iker-élkeretes 
matracok luxus változata, melynek gyártása során teljesen kihagytuk a poliuretánt. Kiemelt komfortérzetet biztosít a matraccal egybeépített topper, amely az elegáns, magas megjelenést is segíti, hovatovább a topper betétje többféle ajánlatot felvonultató választékunkból rendelhető meg. Ezzel egyéni igényeknek megfelelően testre szabható a matrac: az elvárásokat kielégítve lágyítja, vagy keményíti a matrac fekvőfelületét, miközben megőrzi a zónázott tasakrugós matracmag kiváló tulajdonságait.

A matrac magassága 26 cm, belső magja tasakrugósorból áll. A rugósűrűség ~250 db/ m2.

Huzata kiemelt vastagságú, pamut/gyapjú szálbundával steppelt elasztomer tartalmú, viszkóz felületű, többrétegű, hurkolt kelme.

A matraccal egybeépített topper lecipzározható a matracról és a huzata szükség esetén tisztítható.

A fedőmatrac, vagyis topper betétje négyféle anyag közül választhatja matracához az Ön igényeinek megfelelőt:


    •   panel, amely egy több éves innovatív fejlesztésünk eredménye. Az új technológiának köszönhetően kivontuk a testközeli párnázó rétegből a vitatott élettani hatású és súlyosan környezetterhelő PUR habot.

 

    • Kókusz/ latex rétegezett panel, amely a kókuszrost szerkezetének köszönhető jó lég- és nedvességáteresztő képességet egyesíti a latex cellás szerkezetének nagy rugalmasságával. Stabil, biztos alátámasztást ad. Latex felületű matracok használatát a kiváló ortopédiai tulajdonságaik miatt ajánlják a szakemberek.

 

    • Viszko-elasztikus habbal kiegészített panel, más néven memóriahab. Ez a hőmérséklet emelkedés hatására lágyuló, folyadékszerűen elasztikus hab képes tökéletesen felvenni a test formáját. Egyenletesen támasztja alá a testet anélkül, hogy nyomáspontok alakulnának ki és nem gátolják a vérkeringést. Ez a közkedvelt habanyag hízelgően puha alátámasztást ad, bár a gyengébb átszellőző és hőelvezető képessége miatt nem minden felhasználó számára kielégítő.

 

    • Lószőr/ latex panel, ha a királyok kényelmét választja. Az ősidők óta használatos természetes anyagok kiemelkedő rugalmassága és utánozhatatlan átszellőző képessége miatt a mai napig közkedvelt felső kategóriás matracokban.Az Abbazia matracunk minden fekvési helyzethez megfelelő, de hason és háton alvók számára kifejezetten kényelmes.

Adatok
Matrac magszerkezet
táskarugós
Méret : szélesség - hosszúság (cm)
140*200 cm
Párnázó réteg
Memory- hab párnázó réteggel
Kényelmi kiegészítő
topper
Matrac keménysége
feszes, erős tartás
Ajánlott fekvési pozíció
hason
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!