Billerbeck ABBAZIA 160*200 cm tasakrugós luxus kategóriájú matrac kókusz/latex topperrel

ÚJ
Rendelhető
Ingyenes házhozszállítás
Billerbeck ABBAZIA 160*200 cm tasakrugós luxus kategóriájú matrac kókusz/latex topperrel
Tasakrugós
Feszes (kemény)
Hason
422 000 Ft

Az ABBAZIA matrac az exkluzív Dreamline by Billerbeck kollekció tagja. Az 5 zónás tasakrugós, az új fejlesztésű iker-élkeretes 
matracok luxus változata, melynek gyártása során teljesen kihagyták a poliuretánt. Kiemelt komfortérzetet biztosít a matraccal egybeépített topper választható kényelmi topperekkel. Ezzel egyéni igényeknek megfelelően testre szabható a matrac: az elvárásokat kielégítve lágyítja, vagy keményíti a matrac fekvőfelületét, miközben megőrzi a zónázott tasakrugós matracmag kiváló tulajdonságait.

* A matrac magassága 26 cm

* Magszerkezet: tasakrugók, rugósűrűség ~250 db/ m2.

* Súlyhatár: 130 kg

+Ajándékként, a standard méretű matracokhoz a matraccal megegyező méretben, 95 fokon mosható, fertőtlenthető matracvédőt adunk.

Akár ingyenes házhozszállítással.

* Huzata kiemelt vastagságú, pamut/gyapjú szálbundával steppelt elasztomer tartalmú, viszkóz felületű, többrétegű, elegáns, finom érintésű, kopásálló hurkolt kelme.

A matraccal egybeépített topper lecipzározható a matracról és a huzata szükség esetén tisztítható.

A fedőmatrac, vagyis topper betétje négyféle anyag közül választhatja matracához az Ön igényeinek megfelelőt:


    •   panel, amely egy több éves innovatív fejlesztés eredménye. Az új technológia alkalmazása során kivonták a testközeli párnázó rétegből a vitatott élettani hatású, környezetterhelő PUR habot.

 

    • Kókusz/ latex rétegezett panel, amely a kókuszrost szerkezetének köszönhető jó lég- és nedvességáteresztő képességet egyesíti a latex cellás szerkezetének nagy rugalmasságával. Stabil, biztos alátámasztást ad. Latex felületű matracok használatát a kiváló ortopédiai tulajdonságaik miatt ajánlják a szakemberek.

 

    • Viszko-elasztikus habbal kiegészített panel, más néven memóriahab. Ez a hőmérséklet emelkedés hatására lágyuló, folyadékszerűen elasztikus hab képes tökéletesen felvenni a test formáját. Egyenletesen támasztja alá a testet anélkül, hogy nyomáspontok alakulnának ki és nem gátolják a vérkeringést. Ez a közkedvelt habanyag hízelgően puha alátámasztást ad, bár a gyengébb átszellőző és hőelvezető képessége miatt nem minden felhasználó számára kielégítő.

 

    • Lószőr/ latex panel, ha a királyok kényelmét választja. Az ősidők óta használatos természetes anyagok kiemelkedő rugalmassága és utánozhatatlan átszellőző képessége miatt a mai napig közkedvelt felső kategóriás matracokban.Az Abbazia matrac minden fekvési helyzethez megfelelő, de hason és háton alvók számára kifejezetten kényelmes.

Várható szállítási idő 3 hét.

Adatok
Matrac magszerkezet
táskarugós
Méret : szélesség - hosszúság (cm)
160*200 cm
Kényelmi kiegészítő
topper
Matrac keménysége
feszes, erős tartás
Ajánlott fekvési pozíció
hason
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!