Best Dream MEMORY BAMBOO 90*200 cm hideghab +4 cm memory-hab vákuummatrac

-17%
Raktáron
Raktárkészlet:
2 db
Best Dream MEMORY BAMBOO 90*200 cm hideghab +4 cm memory-hab vákuummatrac
129 900 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

107 900 Ft
Kezdete: 2023.07.07   A készlet erejéig!

*Matrac mag: 4 cm vastag 50kg/m3 sűrűségű memory-hab és 14 cm komfortosan rugalmas 30 kg/m3 sűrűségű hideghab

*Huzat: levehető, mosható, 3D szellőző, légáteresztő modern technológiával készülő, puha, kellemes tapintás bambuszrost szállal átszőtt, antiallergén    
*Ortopedikus kialakítás

*Súlyhatár: 110 kg
*Garancia 12 év
*Egészségpénztárra elszámolható

A Memory Bamboo vákuummatrac magja 30kg/m3-es modern technológiájú, zárt sejtszerkezetű, nagy rugalmasságú hideghabból és 4 cm 50 kg/m3-es memory habból készülő ortopedikus , félkemény matrac, mely a test minden pontjához tökéletesen illeszkedik, megfelelő alátámasztással. Nyugodt egészséges alvást biztosít.
A modern habtechnológia teljes védelmet nyújt a gombák, poratkák ellen, mivel a zárt sejtszerkezet nem nyújt életteret az élősködőknek, nem telepednek meg benne. A memory-hab extra kényelmet biztosít, használója testhőmérsékletéhez igazodva, épp annyira lágyul meg, hogy kényelmesen de stabilan alátámassza testünket.Csökkenthetők a váll-, csípő-, derék-, térdizületi érzékenységek.
Huzata is maximálisan antiallergén, 3D technológiával készült, bambuszrosttal átszőtt, puha, kellemes tapintású szövet, mely tökéletesen átszellőző. 60 fokon mosható.
A 3D technológiával készült szövet előnye: Alvás során testünk természetes módon párologtat folyamatosan, a pára egy egyszerű matrachuzaton keresztül könnyen bejutna a matrac magjába ami felszívná és átnedvesedne. A matrac a nedvességtől károsodhatna, így rövidebb élettartamúvá és kevésbé higiénikussá válna.
A 3D szövet technológia mindezt kiküszöböli, a test páráját kifelé vezeti el, megőrizve a matrac kitűnő minőségét hosszú távon, szárazon és higiénikusan tartja.
Ezt a higiéniát azonban fokozhatjuk egy Matracvédő használatával. A matrac huzata ugyan lehúzható és 60 fokon mosható de ha ezt nem szeretnénk heti rendszerességgel megtenni, a matracvédővel megvédhetjük matracunk felületét az esetleges szennyeződésektől, foltosodástól, matrachuzatunk hosszú időn keresztül higiénikus és szép marad. 

További előnye a vákuummatracoknak:
A vákuumcsomagolási technika rendkívül kényelmessé teszi a matrac szállítását. A vákuumozási eljárás során a matracból kiszorítják a levegőt és egy szoros hengerré göngyölik össze géppel.
Kérjük vegye figyelembe, hogy a használatba vétel előtt a vákuummatracot, a kibontás, kiterítés után 24 órát szükséges pihentetni. Ezalatt az idő alatt a matrac megszívja magát újra levegővel, visszanyeri eredeti méretét formáját. Előfordulhat, hogy már a kibontás után néhány órával is úgy tűnhet elérte a végső méretét mégis szükséges kivárni a 24 órát, mert a matrac mag belsejének is ki kell keményednie teljesen. Ez azért fontos, hogy a matracnak meglegyen a megfelelő tartása, terhelhetősége, hogy a maximális kényelmet érhessük el
A vákuumcsomagolást nem lehet házilag újra megvalósítani, amennyiben kibontásra kerül, a matrac azonnal elkezd levegővel megtelni.

Adatok
Matrac magszerkezet
hideghab
Méret : szélesség - hosszúság (cm)
90*200 cm
Párnázó réteg
Memory- hab párnázó réteggel
Hideghab
Best Dream BAMBOO 90x200 cm vákuummatrac
Matrac keménysége
félkemény, testhezálló
Ajánlott fekvési pozíció
bármely
Matrac huzata
Levehető, mosható, tisztítható
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!