Best Dream MEMORY BAMBOO 200*200 cm hideghab+4cm memory-hab vákuummatrac

-17%
Rendelhető
Best Dream MEMORY BAMBOO 200*200 cm hideghab+4cm memory-hab vákuummatrac
288 900 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

239 900 Ft
Kezdete: 2023.07.07   A készlet erejéig!
*Matrac mag: 4 vm vastag 50kg/m3 sűrűségű memory-hab és 14 cm 30 kg/m3 sűrűségű hideghab

*Huzat: 3D szellőző, légáteresztő modern technológiával készülő, kellemes tapintású, zippzáras, levehető,
 puha, 60 fokon mosható, bambuszrost szállal átszőtt, antiallergén    
*Ortopedikus kialakítás

*Súlyhatár: 110 kg
*Garancia 12 év
*Egészségpénztárra elszámolható

A Memory Bamboo vákuummatrac magja 30kg/m3-es modern technológiájú, zárt sejtszerkezetű, nagy rugalmasságú hideghabból és 4 cm 50 kg/m3-es memory habból készülő ortopedikus , félkemény matrac, mely a test minden pontjához tökéletesen illeszkedik, megfelelő alátámasztással. Nyugodt egészséges alvást biztosít.
A modern habtechnológia teljes védelmet nyújt a gombák, poratkák ellen, mivel a zárt sejtszerkezet nem nyújt életteret az élősködőknek, nem telepednek meg benne. A memory hab extra kényelmet biztosít, használója testhőmérsékletéhez igazodva, épp annyira lágyul meg, hogy kényelmesen de stabilan alátámassza testünket.Csökkenthetők a váll-, csípő-, derék-, térdizületi érzékenységek.
Huzata is maximálisan antiallergén, 3D technológiával készült, bambuszrosttal átszőtt, puha, kellemes tapintású szövet, mely tökéletesen átszellőző. 60 fokon mosható.
A 3D technológiával készült szövet előnye: Alvás során testünk természetes módon párologtat folyamatosan, a pára egy egyszerű matrachuzaton keresztül könnyen bejutna a matrac magjába ami felszívná és átnedvesedne. A matrac a nedvességtől károsodhatna, így rövidebb élettartamúvá és kevésbé higiénikussá válna.
A 3D szövet technológia mindezt kiküszöböli, a test páráját kifelé vezeti el, megőrizve a matrac kitűnő minőségét hosszú távon, szárazon és higiénikusan tartja.
Ezt a higiéniát azonban fokozhatjuk egy Matracvédő használatával. A matrac huzata ugyan lehúzható és 60 fokon mosható de ha ezt nem szeretnénk heti rendszerességgel megtenni, a matracvédővel megvédhetjük matracunk felületét az esetleges szennyeződésektől, foltosodástól, matrachuzatunk hosszú időn keresztül higiénikus és szép marad. 

További előnye a vákuummatracoknak:
A vákuumcsomagolási technika rendkívül kényelmessé teszi a matrac szállítását. A vákuumozási eljárás során a matracból kiszorítják a levegőt és egy szoros hengerré göngyölik össze géppel.
Kérjük vegye figyelembe, hogy a használatba vétel előtt a vákuummatracot, a kibontás, kiterítés után 24 órát szükséges pihentetni. Ezalatt az idő alatt a matrac megszívja magát újra levegővel, visszanyeri eredeti méretét formáját. Előfordulhat, hogy már a kibontás után néhány órával is úgy tűnhet elérte a végső méretét mégis szükséges kivárni a 24 órát, mert a matrac mag belsejének is ki kell keményednie teljesen. Ez azért fontos, hogy a matracnak meglegyen a megfelelő tartása, terhelhetősége, hogy a maximális kényelmet érhessük el
A vákuumcsomagolást nem lehet házilag újra megvalósítani, amennyiben kibontásra kerül, a matrac azonnal elkezd levegővel megtelni.
Adatok
Matrac magszerkezet
hideghab
Méret : szélesség - hosszúság (cm)
200*200 cm
Párnázó réteg
Memory- hab párnázó réteggel
Matrac keménysége
félkemény, testhezálló
Matrac huzata
Levehető, mosható, tisztítható
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!