Billerbeck ABBÁZIA 90*200 cm tasakrugós luxus kategóriájú matrac lószőr/latex topperrel

ÚJ
Nincs raktáron
Ingyenes házhozszállítás
Billerbeck ABBÁZIA 90*200 cm tasakrugós luxus kategóriájú matrac lószőr/latex topperrel
Matrac magszerkezet
Tasakrugós
Matrac keménysége
Feszes (kemény)
Ajánlott fekvési pozíció
Hason
300 300 Ft

* Ajándékként minden standard méretben megrendelt Abbázia matrachoz 1 db elegáns Billerbeck Dreamline matracvédőt adunk a matraccal megegyező méretben.

* Igényeljen ingyenes házhozszállítást, melynek részleteit a "Házhozszállítás" menüpont alatt találja.

A matracról:

A Billerbeck ABBAZIA matrac az exkluzív Dreamline by Billerbeck kollekció tagja. Az 5 zónás tasakrugós, az új fejlesztésű iker-élkeretes 
matracok luxus változata, melynek gyártása során teljesen kihagytuk a poliuretánt. Kiemelt komfortérzetet biztosít a matraccal egybeépített topper, amely az elegáns, magas megjelenést is segíti, hovatovább a topper betétje többféle ajánlatot felvonultató választékunkból rendelhető meg. Ezzel egyéni igényeknek megfelelően testre szabható a matrac: az elvárásokat kielégítve lágyítja, vagy keményíti a matrac fekvőfelületét, miközben megőrzi a zónázott tasakrugós matracmag kiváló tulajdonságait.

* A matrac magassága 26 cm
* Magja tasakrugósorból áll, a rugósűrűség ~270 db/ m2.
* Huzata kiemelt vastagságú, pamut/gyapjú szálbundával steppelt elasztomer tartalmú, viszkóz felületű, többrétegű, hurkolt kelme.

* Súlyhatár 130 kg

 

* A matraccal egybeépített topper lecipzározható a matracról és a huzata szükség esetén tisztítható.

* A fedőmatrac, vagyis topper betétje négyféle anyag közül választhatja matracához az Ön igényeinek megfelelőt:


  •   panel, amely egy több éves innovatív fejlesztésünk eredménye. Az új technológiának köszönhetően kivontuk a testközeli párnázó rétegből a vitatott élettani hatású és súlyosan környezetterhelő PUR habot.

 

  • Kókusz/ latex rétegezett panel, amely a kókuszrost szerkezetének köszönhető jó lég- és nedvességáteresztő képességet egyesíti a latex cellás szerkezetének nagy rugalmasságával. Stabil, biztos alátámasztást ad. Latex felületű matracok használatát a kiváló ortopédiai tulajdonságaik miatt ajánlják a szakemberek.

 

  • Viszko-elasztikus habbal kiegészített panel, más néven memóriahab. Ez a hőmérséklet emelkedés hatására lágyuló, folyadékszerűen elasztikus hab képes tökéletesen felvenni a test formáját. Egyenletesen támasztja alá a testet anélkül, hogy nyomáspontok alakulnának ki és nem gátolják a vérkeringést.
   Ez a közkedvelt habanyag hízelgően puha alátámasztást ad, bár a gyengébb átszellőző és hőelvezető képessége miatt nem minden felhasználó számára kielégítő.

 

  • Lószőr/ latex panel, ha a királyok kényelmét választja. Az ősidők óta használatos természetes anyagok kiemelkedő rugalmassága és utánozhatatlan átszellőző képessége miatt a mai napig közkedvelt felső kategóriás matracokban.Az Abbazia matrac minden fekvési helyzethez megfelelő, de hason és háton alvók számára kifejezetten kényelmes.

 

 szállítási idő 3 hét.

Adatok
Matrac magszerkezet
táskarugós
Méret : szélesség - hosszúság
90*200 cm
Kényelmi kiegészítő
topper
Matrac keménysége
feszes, erős tartás
Ajánlott fekvési pozíció
hason
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!