Billerbeck DAVOS aszimmetrikus habmagos matrac Öko SoftnesSt párnázó réteggel 140*200

Billerbeck DAVOS aszimmetrikus habmagos matrac Öko SoftnesSt párnázó réteggel 140*200
Matrac magszerkezet
Habmagos
Matrac keménysége
Testhezálló (közepes)
Ajánlott fekvési pozíció
Oldalt
202 000 Ft

A Billerbeck DAVOS modern habtechnológiával készülő, aszimmetrikus hideghab matrac,  3 féle komfortot nyújtó, választható felső panel kényelmi réteggel. A számítógéppel tervezett CNC vágott matracmag stabilan, tökéletesen támasztja alá  testet. Az aszimmetrikus keresztmetszet azt jelenti, hogy alulról felfelé épülnek egymásra a matraca rétegei, matracot nem szükséges időnként átfordítani használat során, csak fejtől-lábtól megfordítani néha. A beépített nagy sűrűségű, megnövelt rugalmasságú, minőségi habanyagok miatt tehetjük ezt a kényelmet fokozó engedményt.

A zónázott magnak köszönhetően gerinckímélő, váll-süllyedést megengedő és derék alatt feszes, ugyanakkor csípő alatt teherbíró. Tökéletes, anatómiai formát követő alátámasztást biztosít.

Az aszimmetrikus  Davos matrac különlegessége, hogy a matrachuzat felső panelje kőrbecipzározható, a  nyitás után levehető, és háztartási körülmények között mosható, szárítható. Ez egyedülálló megoldás a hazai piacon. 

A matrac magassága 22 cm.


A párnázórétege pedig három változatban rendelhető:

    • Öko SoftnesSt párnázó réteggel, amely egy több éves innovatív fejlesztésünk eredménye. Az új technológiának köszönhetően kivontuk a testközeli párnázó rétegből a vitatott élettani hatású és környezetterhelő PUR habot.

 

    • Memóriahab-réteggel. Ez a hőmérséklet emelkedés hatására lágyuló, folyadékszerűen elasztikus hab képes tökéletesen felvenni a test formáját. Egyenletesen támasztja alá a testet anélkül, hogy nyomáspontok alakulnának ki és nem gátolják a vérkeringést. Ez a közkedvelt habanyag kellemesen lágy érzetet nyújt. 

 

    • Öntött latex párnázó réteggel. A latex zárt cellás szerkezetének köszönhetően nagy rugalmasságú. Stabil, biztos alátámasztást ad. A latex felületű matracok használatát a kiváló ortopédiai tulajdonságaik miatt ajánlják a szakemberek. 
Huzat anyaga megemelt vastagságú PES szálbundával steppelt, bambuszrost tartalmú, többrétegű hurkot kelme. 

A matrac felső panelje a 4 oldalán körbefutó húzózár segítségével külön válaszható és az akár háztartási eszközökkel is kimosható és megszárítható.A DAVOS matracunk a közepesen kemény matracok közé tartozik . Az alkalmazott habok tulajdonságai támogatják a pontos zónázást. Mi nagy gonddal, sok tapasztalatot alapul véve, mérnöki alapossággal készítettük el a zónabeosztást. Azoknak különösképpen ajánljuk, akik többnyire oldalt-fekve alszanak. A DAVOS aszimmetrikus habmagos matrac  számítógéppel tervezett CNC vágott matracmag ideális a fekvő test számára. A magnak köszönhetően gerinckímélő, váll- és derék süllyesztő hatással rendelkezik. Tökéletes alátámasztást biztosít!
MatracvédőAjándékként, a matraccal méretben megegyező, 95 fokon mosható, fertőtleníthető matracvédőt adunk ajándékba.

Igényeinek megfelelően választható párnázóréteg!

Felső matrac panel levehető és mosható!

Matracmagasság: 22 cm

Szállítási határidő: 5-7 munkanap.
Adatok
Matrac magszerkezet
hab
Méret
140*200 cm
Párnázó réteg
Öko SoftNesst párnázó réteggel
Matrac keménysége
testhezálló
Ajánlott fekvési pozíció
oldalalvás
Vélemények