Billerbeck BAMBUSZ párna 36*48 cm

Raktáron
Raktárkészlet:
4 db
Billerbeck BAMBUSZ párna 36*48 cm
Testhezálló (közepes)
Természetes
Hagyományos
8 200 Ft

Regisztráljon, legyen Törzsvásárlónk és mi 09.30-ig 10%+5% kedvezményben részesítjük Önt hűségéért cserébe.

Billerbeck Bambusz kispárna, természetes anyagok és modern technológia jegyében készült, egyik legkedveltebb Billerbeck modell.

Huzata: 100% pamut bambusz-szállal steppelve

Töltet:  80% poliészter golyó + 20% bambuszrost golyó 
Antiallergén, magas nedvszívó, jó páraáteresztő, mosható.
Poratka és gomba elleni védelemmel rendelkezik, allergiában szenvedőknek  gyerekeknek. Fokozott verejtékezéshez is ideális választás.

A párna oldala cipzárral nyitható, a töltőanyag mennyisége szabályozható.
Közepesen kemény fekvést kedvelőknek ajánljuk.
40 fokon mosható, szárítógépben szárítható.

Várható szállítási idő 3-5 munkanap.

Részletek

A Billerbeck bambuszrost-szálas párnái, paplanjai a természetes anyagok és a modern textilgyártási technológiák ötvözésével születtek. 

A bambusznád, gyorsan növő növény ezért a természetes alapanyagok iránti növekvő fogyasztói igényeket folyamatosan ki tudja elégíteni a gyártó.
A bambusznád rostjai pehelyszerű finom szálakká alakíthatók melyet a textilipar kiválóan hasznosít olyan termékeket alkotva, melyek természetesek, puhák, bőrbarátok, maximálisan antiallergének, magas nedvszívó és páraáteresztő tulajdonságúak, könnyen kezelhetők moshatók, és hosszú élettartammal bírnak. 
A Billerbeck Bambusz párnái, paplanjai a legkedveltebb modellek közé tartoznak. A Bambusz paplanok, párnák, mintegy intelligens szál, ideális hőmérsékletet biztosítanak használójának az alvás során, nem engedi túlmelegedni testünket mivel kiváló páraelvezető tulajdonsággal bír. 
Puha, símogató érzetet nyújt, egész éjjel, a pehely érzetéhez hasonlítható. 

A bambuszrost-szálak üreges struktúrájuknak köszönhetően magas nedvszívó képességgel és nagyon jó páraáteresztő képességgel rendelkeznek ezért intenzívebben intenzívebben verejtékezők számára ideális választás.
azonban az üreges szerkezet miatt önmagában nem alkalmas párna töltetnek, mert nincs tartása, ezért adunk hozzá poliészterszálból képzett golyót.


Adatok
Párna keménységi foka
testhezálló
Moshatóság
40
Töltetének típusa
természetes szál
Díszítettsége
hagyományos
Méret (párna)
36*48 cm kispárna
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!