Blog

Tegyünk együtt a környezetvédelemért

2022.03.23 18:04

CORAL termékcsalád, avagy tehet valamit Ön is a JÖVŐnkért?


Napjaink egyik legvitatottabb témája a fenntartható fejlődés.
Mit is jelent ez pontosan?
Úgy éljük az életünk, hogy a jövő generációinak is ugyanazok a lehetőségei legyenek, mint amik nekünk is a rendelkezésünkre állnak. A jelenlegi problémák sokrétűek, ide tartozik például az erőforrások túlzott felhasználásától kezdve a környezet elhasználódásáig sok minden.
De vajon a nagy világunkban számít-e valamit, ha környezettudatosan élünk?
Mit számít, ha teszünk is valamit? Hisz oly sokan a kisujjukat sem mozdítják. De gondoljon csak bele jobban! Lehet azért tartunk ma itt, mert pontosan így gondolkodik az emberiség többsége.
Minden tettünk nyomot hagy a világban, alakítsuk hát tudatosan a jövőt!
A környezettudatosság nem azt jelenti, hogy fenekestül fordítsa fel az életét. Apró dolgok is nagyon sokat számítanak! Papírzacskót kér a műanyag helyett, nem kér szívószálat az italhoz, főként újrahasznosított termékeket vásárol - természetesen minőségi kompromisszumok nélkül - vagy esetleg energiatakarékos égőket használ.
Tegyünk együtt a környezetért!
A Billerbeck elkészítette az első, tisztán óceáni eredetű, reciklált műanyag felhasználásával készült ágyneműjét, a Coralt! Minden csomagolás, nejlonzacskó és flakon, ami nem kerül a szelektív hulladékgyűjtőbe, az előbb- utóbb az óceánokban köt ki, ott pedig hatalmas szemétszigeteket alkot. Ez nemcsak látványnak csúnya, de a műanyagdarabkák az állatok gyomrába kerülve mérgezést, rájuk tekeredve pedig fulladásos halált okoznak. Napjainkban lassan több műanyagflakon úszik az óceánokban, mint hal.
Ezért döntöttünk úgy, hogy részt veszünk az óceánok megtisztításában, sőt felhasználjuk a könnyen hozzáférhető nyersanyagot. Úgy alkotunk funkcionális szál töltetű terméket, hogy nem kell hozzá kőolajat kitermelni.:)
A Coral paplanok és párnák funkcionális szál töltetű ágyneműink, amelyeket környezetkímélő újra-új nyersanyagok felhasználásával készítettük: magas
tisztaságú káros anyag mentes óceán-plasticból. A
CORAL termékeink amellett, hogy remek páraáteresztő
képességűek és hypoallergének, alapanyagai eleget tesznek a fenntartható fejlődés követelményeinek. Használata során a kényelemről remek formatartás gondoskodik, érintése puha.
Minden eladott Coral termékkel Ön is tesz a
környezetért, a jövőért. Egyre több nagyvállalatról lehet
hallani, hogy ők is újra-új nyersanyagokkal dolgoznak,
fehérnemű – és ruhaiparról, valamint sportruházatot
gyártó cégekről. Lassan belátja a világ, hogy unokáinktól kölcsön kapott Földünkért felelősek vagyunk.