Best Dream Memory-hab fedőmatrac 120*200*4 cm

Rendelhető
Ingyenes házhozszállítás
Best Dream Memory-hab fedőmatrac 120*200*4 cm
Best Dream Memory-hab fedőmatrac 120*200*4 cm
Best Dream Memory-hab fedőmatrac 120*200*4 cm
Best Dream Memory-hab fedőmatrac 120*200*4 cm
68 800 Ft

A Best Dream 100% magyar tulajdonú cég, termékei hazai előállítással készülnek gondosan válogatott magas minőségű alapanyagokból. 

* 4 cm vastag 

* 50 kg/m3 sűrű, tömör memory-hab

* cippzárral nyiló levehető, mosható huzattal

* vákuumcsomagolt termék a könnyű szállíthatóságért

A kényelem fokozásáért ajánlott felületjavító Memory Topper javítja a meglévő matrac vagy a kemény, kényelmetlen fekvőfelületet. A memoryhab topper tökéletesen idomul a test formájához kikönnyítve az esetleges érzékeny pontokra eső nagyobb nyomás okozta érzékenységet, fájdalmat, egyenletes súlyeloszlást biztosítva. A memory topper használatával megszűntethető a kényelmetlenségből fakadó gyakori forgolódás. Az alvás magasabb minőségét fogja eredményezni használata. Elősegíti az egyenletes keringést alvás közben a test ellazulhat pihenés során. Ráhelyezhető a már meglévő de egyenletes fekvőfelületre így csere nélkül egy magasabb komfortfokozatú fekhelyen élvezhetjük a pihenést. A 4 cm vastagságú memóriahabos fedőmatrac magja 50 kg/m3 sűrűségű kellően nagy tömörségű memóriahabból készül, mely a test hőmérsékletére reagálva, lassan kissé lágyabbá válik és a test formájához igazodik így  stabilizálja a test kényelmét, kiegyenlítve az eltérő nyomáspontokat. 

Huzata könnyen kezelhető, puha tapintású, átszellőző, antiallergén, microszál szvet, cipzárral nyílik, levehető, mosható 40 fokig.

Vákuumcsomagolt termék a könnyű szállíthatóság érdekében.

Várható szállítási idő 3-5 nap, a standardtól eltérő méretek esetében 10-14 nap.

 

Adatok
Méret : szélesség - hosszúság (cm)
120*200 cm
Matrac huzata
Levehető, mosható, tisztítható
Felületjavító anyaga
Memory-hab
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!