Billerbeck fehér 100% pamut jersey alap párnahuzat 36*48 cm

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Billerbeck fehér 100% pamut jersey alap párnahuzat 36*48 cm
4 200 Ft
* fehér, 100% puha pamut jersey
* cipzárral záródó
* 36 x 48 cm
* mosható 60 fokig

Higiénikus és praktikus puha, bőrbarát, 100% jersey fehér alap párnahuzat a Billerbeck-től, mellyel megvédheti párnáit a foltosodástól, elszíneződésektől, amit bőrünk természetes kipárolgása okozhat.
A párnák döntő többsége ugyan mosható, de vannak olyan finom, érzékeny töltetek és huzatok melyeket nem, vagy csak ritkán szabad mosni.
A toll- és pehely párnák nagy része mosható de a túl gyakori (heti, havi) mosástól a finom pehelybóbiták hamarabb összeeshetnek, így a finom toll-, pehely párnák használati ideje lerövidülhet. A túl gyakori mosástól összetömörödhet.
Magát a tollat, pelyhet nem is volna szükséges kimosni, inkább csak a huzatot szeretnénk tisztítani időnként. A ritka mosás azonban természetes igény.
Elegendő lehet az alap párnahuzat használatával egy évben 1-2 alkalommal kimosni párnánkat ami így is így higiénikus marad, és teljes használati idejére megőrizzük újszerűségét, puhaságát.
Elsősorban a toll- és pehely párnákhoz ajánljuk és a nem mosható gyapjú töltetes párnákhoz de bármely párnához tökéletes választás, ha nem szeretnénk gyakran kimosni őket.
Pollen- és poratka érzékenységhez kiemelten ajánlható az alap párnahuzat használata.
Az alap párnahuzat természetesen gyakran, akár hetente is moshatjuk, mint ágynemű huzatainkat általában.
Adatok
Moshatóság
60
Méret (kiegészítők)
36*48 cm
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!