BILLERBECK FERGIE vadselyem dupla paplan 200x220 cm (nyári)

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Ingyenes házhozszállítás
BILLERBECK FERGIE vadselyem dupla paplan 200x220 cm (nyári)
Nyári
Természetes
Hagyományos
51 000 Ft


A Billerbeck FERGIE vadselyem paplan egy igazán különlegesen finom termék amit sensitivebb vásárlóinknak ajánlunk figyelmébe. A 100% vadselyem szál  töltettel, egy különlegesen finom mindemellett kiváló nedvszívó, nedvesség elvezető, nagyon jól szellőző, antisztatikus paplant készítettek mely természetes, hűsítő, komfortos, alváskörülményt biztosít használójának. A selyem természeténél fogva hipoallergén, mentes a poratkáktól.

Extra könnyű, lágyan követi a test vonalát, tapintása és használata finom, hűsítő. Meleg nyári éjszakákon pihentető alvást biztosít. Huzata puha érzetet nyújt, hiszen anyaga 100%-ban pamut-szatén.
A selyemmel töltött paplanok hagyományos tisztítása napoztatással történik. Javallott a paplanokat havonta rendszeresen, de legfeljebb egy órán át, a direkt napfénytől védve, lehetőleg száraz időben szellőztetni. Ennek tisztító és tisztázó hatása van a selyemtöltetre, és átlagos körülmények között soha nem lesz szükség egyéb tisztításra. Amennyiben a paplan erőteljesen szennyeződne, úgy azt legfeljebb 30 °C-os langyos vízben mossuk, hideg vízben többször öblítsük, és fektetve szárítsa.A selyem a legtöbb ember tudatában drága alapanyagként él és eggyé vált az abszolút luxus, valamint a leggyengédebb tapintás fogalmával.

Az egyes vadonélő hernyók gubóiból kinyert selyemszál, a vadselyem egy vastagabb szál, mint a tenyésztett selyemhernyóé, ugyanakkor az ebből a vadselyemből készülő termékek ugyanazokkal az előnyös tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a selyem. A pamut töltetű termékekkel ellentétben, amelyek magukban tartják, a vadselyem töltetű termékek elvezetik a nedvességet.

Várható szállítási idő 3-5 nap.

Ingyenes házhozszállítással! :-)

Adatok
Melegtartó képesség
nyári paplan
Moshatóság
30
Töltetének típusa
természetes szál
Díszítettsége
hagyományos
Méret (paplan)
Két személyes /200 *220 cm /
Tömeg
800 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!