Best Dream BAMBINO baby matrac 60x120 cm

Rendelhető
Best Dream BAMBINO baby matrac 60x120 cm
37 900 Ft
* Mag: 12 cm hideghab 2 féle keménységű oldallal, puhább 0-2 év/keményebb 2-5 év
* Huzat: Levehető, cippzáros, 30 fokon mosható antiallergén, goretex vízzáró textil
* 5 év garancia
* Várható szállítási idő 5-7 nap.

Gyermekeink egészségét fokozottan szem előtt tartjuk, mindig a legjobbat szeretnénk számukra nyújtani születésük pillanatától. A babák fejlődésében az első év rendkívül meghatározó. Vázrendszerük folyamatosan, intenzíven növekszik amit követ izomzatuk.
Ahhoz hogy erős, egészségesen fejlődjön vázrendszerül, rendkívül fontos gerincük tökéletes alátámasztása a fekvés során. Természetesen azt is elvárható, hogy maximálisan bababarát, antiallergén anyagból készüljön a matrac. Fontos szempont a könnyű súly, könnyű kezelhetőség, esetleg cseppálló huzat. Lehetőség szerint akár kiszolgálja gyermekünket higiénikusan, változatlan minőségben gyermekünket akár az óvodás korban is.
Mindezeket az elvárásokat ötvözi a Bambino baby, gyermek matrac kiváló minőségű ortopédiai tulajdonságokkal rendelkezik. Maximálisan antiallergén, modern technológiájú, kellemesen rugalmas habanyag.
Nem nyújt életteret a gombáknak, atkáknak maximálisan antiallergén. Biztonsággal használhatják már újszülött kortól.
Két oldala kétféle sűrűségű habanyagból készül. A puhább oldal melyet 0-2 éves korig ajánlunk, 6 cm 28 kg/m3-es sűrűségű félkemény, míg a keményebb oldal 6 cm 30 kg/m3-es sűrűségű, kemény, mely 2-5 éves kor között ajánlható haszálni.
A Bambino baby, kisgyermek matrac tökéletesen biztosítja a gyermekek gerincoszlopának alátámasztását.
A matrac szinte pille súlyú, így könnyen mozgatható, vihetjük magunkkal esetleg nyaralásra i , áttehető egy utazóágyba is. A huzat szuper goretex anyagból készül, ami cseppálló, megakadályozza a matrac átnedvesedését.
Púderrózsaszín vagy babakék színben választható, kedves, nyomott mintákkal.
A matrac vákuumcsomagolt mely megkönnyíti szállítását.
Fontos tudni, a vákuumcsomagolt matrac a kibontása, kiterítése után 24 órával kerülhet használatba. A vákuumozáskor a habanyagból kiszorítják a levegőt, majd miután kibontásra kerül, néhány óra újra megtelik levegővel, visszanyeri eredeti méretét.
Az ajánlott időt fontos kivárni mert a matrac úgy tűnhet, néhány óra alatt is felveszi eredeti méretét azonban a habanyag magjának tökéletesen ki kell keményednie még terhelés nélkül.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!