BILLERBECK ANDERSEN exclusive pehely paplan 135x200 cm 100% hernyóselyem huzatban, 100% kézzel válogatott Eider pehelyréce pehely töltettel

-5%
Rendelhető
BILLERBECK ANDERSEN exclusive pehely paplan 135x200 cm 100% hernyóselyem huzatban, 100% kézzel válogatott Eider pehelyréce pehely töltettel
Átmeneti
Pehely és Toll
Díszített
1 522 100 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

1 449 600 Ft
Kezdete: 2024.01.08   A készlet erejéig!

Regisztráljon, legyen Törzsvásárlónk és mi további kedvezményben részesítjük Önt hűségéért cserébe.

A Billerbeck luxus minőségű különleges indiai kézi selyem huzatú Andersen pehelypaplan különlegesen magas minőséget igénylő Vásárlóiknak alkotott a Billerbeck. 

ANDERSEN exclusive pehely paplan a  legértékesebb töltőanyagot adó, a sarkvidéken vadon élő eider-réce pelyhe a töltet anyaga. A pehelyrécék természetvédelem alatt álló vadmadarak. Az eider igen ritka, ezért különösen értékes. A pelyheket kézzel gyűjtik össze a fészekből / miután a fiókák elhagyták azt / és sok idegen anyagot tartalmazhat, így pl. tojáshéj és növényi szennyeződések. A pehely különleges tulajdonságai nem engedik meg azt, hogy géppel tisztítsák, így ezeket a szennyeződéseket kézzel kell eltávolítani. Egy fészekből mindössze 20 gr hasznosítható pihét lehet összegyűjteni. A pehelyréce melegtartó hatása és szigetelőképessége egyedülálló, melyet a hernyóselyem huzat tesz különlegesebbé. A pehelypaplan első osztályú hőtartó-képességgel rendelkezik, nagyon könnyű ugyanakkor kellemes meleget biztosít.
A selyemhuzat különböző jacquard mintával készül, a minta nem választható.
Azoknak a vásárlóinknak ajánljuk akik szeretik az exkluzív, egyedi, rendkívül magas minőségű termékeket.

Választható fekete vagy ecrü színű csodálatosan finom kézi szövésű indiai selyemhuzatban. 

A termék kiemelkedően magas minőségét, finomságát és értékét figyelembevéve üzletünkben történő átvétellel tudjuk biztosítani a termék maximális minőségének biztosítása miatt.

Csak rendelésre készül a termék árának előre történő kifizetése ellenében.

Gyártási idő kb 3 hét (előre egyeztetéssel természetesen pontosítjuk)

Adatok
Melegtartó képesség
átmeneti paplan
Moshatóság
0
Töltetének típusa
pehely és toll
Díszítettsége
díszített
Méret (paplan)
Egy személyes /135*200 cm/
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!