BILLERBECK BAMBUSZ UNO paplan 135x200 cm

-20%
BILLERBECK BAMBUSZ UNO paplan 135x200 cm
Melegtartó képesség
Átmeneti
Töltetének típusa
Természetes
Díszítettsége
Díszített
25 000 Ft
20 000 Ft
Kezdete: 2021.11.28   Vége: 2021.12.31
* Huzat: 100% pamut bambusz-szállal steppelve
* Töltet: 80% bambuszrost-szál - 20%poliészter
* Töltetsúly: 900 g
* Antiallergén, antibakteriális
* 100% Gombásodás- és poratka elleni védelem
* Kiváló légáteresztő- és hőmérsékletkiegyenlítő tulajdonságú
* 40 fokon mosható

BAMBUSZ Uno paplan közepesen, kellemes meleg paplan, tavaszi-őszi használatra ideális illetve akár télre is a kevésbé fázósak számára. Természetes alapanyagot előnyben részesítőknek ajánljuk, 80% bambuszszálból készült termék, 100% elegáns puha pamut huzatban bambuszrosttal steppelve. A bambusz üreges struktúrájának köszönhetően rendkívül jó légáteresztő képességgel rendelkeznek, így nem kell aggódni az izzadástól, bepárlástól sem. A bambusz-szál pozitív tulajdonságait más anyagokkal keverve (pl. 20% poliészter szál) lehet fokozni, így növelhető a paplanok, párnák formatartása, habossága, puhasága.
Rendkívül jó átszellőző -és hőtartó tulajdonságának köszönhetően, egyenletes hőmérsékletet biztosít egész éjjel használójának verejtékezés nélkül. A bambusz-szál töltetű paplanok maximálisan antiallergének, kiválóan moshatók így érzékenyek is biztonsággal választhatják.

Elegáns megjelenés, pehely puhaság, természetes alapanyag, modern száltechnológia jellemzi.

A bambusz szálból készült termékek használati előnyein túl a bambuszrostból készült szálak egyre széles körben történő textilipari felhasználása a környezettudatos életmód része is, hiszen ezek felhasználásával, használatával hozzájárulunk a fenntartható fejlődéhez is. A bambusz növény az egyik leggyorsabban és legsűrűbben növekedő növény, melynek levágása utáni regenerálódásához igen rövid időre van szükség. A bambusz azzal is hozzájárul a bolygónk egészségéhez, hogy 35%-kal több szén-dioxidot nyel el, mint egy ugyanolyan kiterjedésű erdő.

 

Adatok
Melegtartó képesség
átmeneti paplan
Moshatóság
40
Töltetének típusa
természetes szál
Díszítettsége
díszített
Méret (paplan)
Egy személyes /135*200 cm/
Tömeg
900 g/db
Kiegészítő termékek
Vélemények