BILLERBECK BAMBUSZ DUO paplan 135x200 cm

-20%
BILLERBECK BAMBUSZ DUO paplan 135x200 cm
Melegtartó képesség
Téli
Töltetének típusa
Természetes
Díszítettsége
Díszített
29 800 Ft
23 840 Ft
Kezdete: 2021.11.28   Vége: 2021.12.31
* Huzat: 100% pamut bambusz-szállal steppelve
* Töltet: 80% bambuszrost-szál - 20%poliészter
* Töltetsúly: 1200 g
* Melegségi fok: 5/5 meleg téli
* Antiallergén, antibakteriális
* 100% Gombásodás- és poratka elleni védelem
* Kiváló légáteresztő- és hőmérsékletkiegyenlítő tulajdonságú
* 40 fokon moshatóBAMBUSZ Duo paplan a pehely puhaságát idéző, könnyen mosható, maximálisan antiallergén, modern száltechnológiával készülő, 80% természetes bambusz-szálból készült termék, igazi meleg téli paplan. A bambusz üreges struktúrájának köszönhetően rendkívül jó légáteresztő- és hőtartó képességgel rendelkeznek, alkalmazkodik használója testhőmérsékletéhez, kellemes meleget tartva de nem kell aggódni az izzadástól, bepárlástól sem. A bambusz szál pozitív tulajdonságait más anyagokkal keverve (pl. 20% poliészter szál) lehet fokozni, így növelhető a paplanok, párnák formatartása, habossága, puhasága.

Könnyen mosható, tisztítható, maximálisan antiallergén. Nem telepednek meg a szálak közt a poratkák, gombák, ezért a legérzékenyebbek is biztonsággal használhatják.
Elegáns tűzésvonal, 100% puha pamut huzat, pehely puhaság, könnyű súly jellemzi.
Ideális tulajdonságai miatt és a modern száltechnológiák alkalmazása, környezetbarát előállítása okán, legnépszerűbb természetes száltöltetű termékeink a bambusz-szálas paplanok.

Mind ezeken, a bambusz szálból készült termékek használati előnyein túl a bambuszrostból készült szálak egyre széles körben történő textilipari felhasználása a környezettudatos életmód része is, hiszen ezek felhasználásával, használatával hozzájárulunk a fenntartható fejlődéhez is. A bambusz növény az egyik leggyorsabban és legsűrűbben növekedő növény, melynek levágása utáni regenerálódásához igen rövid időre van szükség. A bambusz azzal is hozzájárul a bolygónk egészségéhez, hogy 35%-kal több szén-dioxidot nyel el, mint egy ugyanolyan kiterjedésű erdő. 

Adatok
Melegtartó képesség
téli meleg paplan
Moshatóság
40
Töltetének típusa
természetes szál
Díszítettsége
díszített
Méret (paplan)
Egy személyes /135*200 cm/
Tömeg
1,2 kg/db
Kiegészítő termékek
Vélemények