QMED Ergonomikus hátpárna

ÚJ
Rendelhető
Ingyenes házhozszállítás
QMED Ergonomikus hátpárna
28 900 Ft

QMED ERGONOMIKUS HÁTPÁRNA ÚJDONSÁG!

Kiválóan használható irodai székekben vagy akár egy fotelben való stabil, a gerincet megtámasztó üléshez.

A QMED Ergonomikus hátpárna anatómiai kialakításának köszönhetően fenntartja a derék és a gerinc természetes ívét, a gerinc görbületei anatómiailag helyes pozícióba kerülnek, így a gerincet felépítő csigolyatestek egymáshoz viszonyított távolsága és helyzete optimálissá válik. Ennek eredményeként a hát izmai ülőhelyzetben nem kényszerülnek plusz munka végzésére a helyes statikai helyzet fenntartásának érdekében.
A párna középső, kidomborodó része a lumbális gerincszakasz kiegyensúlyozott ortopédiai megtámasztásában és tehermentesítésében nyújt segítséget, ezáltal elősegítve az ülés közbeni helyes testtartást, és csökkentve a korábbi derékpanaszok, sérülések vagy a túlterheléséből adódó fájdalmakat.

 Az elismert REHAB Zrt. kiváló egészségmegörző, egészségtámogató újdonsága a QMED Ergonomikus hátpárna mely anatómiai kialakításának köszönhetően fenntartja, támogatja a derék és a gerinc természetes ívét, a gerinc görbületei anatómiailag helyes pozícióba kerülnek, így a gerincet felépítő csigolyatestek egymáshoz viszonyított távolsága és helyzete optimálissá válik. Ennek eredményeként a hát izmai ülőhelyzetben nem kényszerülnek plusz munka végzésére a helyes statikai helyzet fenntartásának érdekében.

 

Adatok
Párna keménységi foka
testhezálló
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!