Billerbeck BAMBUSZ UNO 5 részes garnitúra 200*220 cm dupla paplannal

Billerbeck BAMBUSZ UNO 5 részes garnitúra 200*220 cm dupla paplannal
86 500 Ft
A természetes anyagokat kedvelők részére ajánljuk , ezt a 100% puha pamutszatén huzatú, valódi, pehely finomságú bambuszrost töltetű dupla paplanos garnitúrát. Hosszútávra szóló, kiváló, magas minőségű termékcsalád.
Ha bambuszrost töltetű Billerbeck modellt választ, Ön egy természetes alapanyagú, modern, innovatív, környezetbarát terméket fog használni, mely az ember és a természet közötti az ökológiai egyensúly fenntartását segíti.
A paplan, kellemes meleg téli modell, különlegesen szép inda motívumos tűzésmintával. A bambuszrost töltet pehely puhaságú, szálas formában helyezkedik el a huzatban melyet a steppelés oszt el arányosan és fixál, hogy ne mozdulhasson el.
A finom bambuszrost szálak, mintegy "Intelligens" száltöltet alkalmazkodik testhőmérséklethez, magas nedvszívó és jó páraelvezető képességével megakadályozható az izzadás. Egyenletes kellemes hőmérsékletet biztosít használójának ami nyugodt, pihentető alvást biztosít.
A párnák oldala cipzárral nyitható, a töltőanyag mennyisége szabályozható. A párnák kellemesen tömöttek, kellően magas fekvést biztosítanak de akár a magasságot csökkenthetjük is a töltet egy részének kivételével.
Antiallergén, mosásuk 40 fokon ajánlott.
Huzat: 100% pamutszatén.

Töltet:
Paplan : 80% bambusz rost - 20% poliészter bambusz-szállal steppelve
Párnák : 80% poliészter golyó - 20% bambusz-szál golyó

Méret és töltet mennyiség:

Paplan: 1 db 200 x 220 cm / 1470 g
Nagypárna: 2 db 70 x 90 cm / 1200 g / db
Kispárna: 2 db 36 x 48 cm / 250 g / db

Vélemények