Billerbeck BAMBUSZ UNO 3 részes garnitúra

Billerbeck BAMBUSZ UNO 3 részes garnitúra
47 500 Ft
A természetes anyagokat kedvelők részére ajánljuk , ezt a 100% puha pamutszatén huzatú, valódi, pehely finomságú bambuszrost töltetű paplan-párna garnitúrát. Hosszútávra szóló, kiváló, magas minőségű termékcsalád.
Ha bambuszrost töltetű Billerbeck modellt választ, Ön egy természetes alapanyagú, modern, innovatív, környezetbarát terméket fog használni, mely az ember és a természet közötti az ökológiai egyensúly fenntartását segíti.
A paplan, kellemes meleg téli modell, különlegesen szép inda motívumos tűzésmintával. A bambuszrost töltet pehely puhaságú, szálas formában helyezkedik el a huzatban melyet a steppelés oszt el arányosan és fixál, hogy ne mozdulhasson el.
A finom bambuszrost szálak, mintegy "Intelligens" száltöltet alkalmazkodik testhőmérséklethez, magas nedvszívó és jó páraelvezető képességével megakadályozható az izzadás. Egyenletes kellemes hőmérsékletet biztosít használójának ami nyugodt, pihentető alvást biztosít.
A párnák oldala cipzárral nyitható, a töltőanyag mennyisége szabályozható. A párnák kellemesen tömöttek, kellően magas fekvést biztosítanak de akár a magasságot csökkenthetjük is a töltet egy részének kivételével.
Antiallergén, mosásuk 40 fokon ajánlott.
Huzat: 100% pamutszatén.

Töltet:
Paplan : 80% bambusz rost - 20% poliészter bambusz-szállal steppelve
Párnák : 80% poliészter golyó - 20% bambusz-szál golyó

Méret és töltet mennyiség:

Paplan: 135 x 200 cm / 900 g
Nagypárna: 70 x 90 cm / 1200 g
Kispárna: 36 x 48 cm / 250 g

Vélemények