Best Dream Siglo vákuummatrac 160*200 cm

-10%
Best Dream Siglo vákuummatrac 160*200 cm
152 000 Ft
136 800 Ft
Kezdete: 2021.10.12   A készlet erejéig!
* Huzat: Silver & Life huzat
* Téli-nyári oldalas
* Nagy sűrűségű 30 kg/m3-es ortopedikus hideghab
* Súlyhatár 120 kg
* Garancia 12 év
*Egészségpénztárra megvásárolható.

Best Dream Siglo vákuummatrac nagy sűrűségű 30 kg/m3-es hideghabból készült kemény vákuumcsomagolt matrac mely megfelelő ortopédiai alátámasztást biztost a testnek a gerincoszlopot minden ponton optimálisan alátámasztja. Hideghab magja modern habtechnológiával készülő, zárt sejtszerkezetes habanyag. Antiallergén, nem nyújt életteret a poratkáknak.
A matrac téli- nyári oldallal rendelkezik a téli oldalán a huzatban gyapjúréteget steppelnek. A gyapjúréteg hőmérséklet kiegyenlítő tulajdonsága miatt kellemes, egyenletes meleg biztosított az használója számára. A gyapjú ideális az izületi bántalmak esetén is.
Silver & Life huzat: Tökéletesen átszellőző modern technológiával készült huzat, mely ezüstszálakkal átszőtt antibakteriális hatású. Az ezüstszálak a poratkák ellenségei, semlegesítik a gombákat és a kellemetlen szagokat. Csökkentik az elasztatikus feltöltődést.
A huzat a matracra rávarrt, nem lehúzható ezért ajánljuk matracvédő használatát. Matracvédővel hosszú éveken keresztül megóvhatja matraca felületét a szennyeződésektől, foltosodástól.
A matracvédő használatával magas fokú higiéniát biztosíthat. A matracvédők 60-90 fokon moshatók.

A vákuummatracok használatbavétele:
A vákuummatracokból a csomagoláskor kiszorítják a levegőt, így kisebb helyet foglal el könnyebben lesz szállítható mozgatható. A használatba vétele előtt, mikor kicsomagolásra,, kiterítésre kerül 24 órát szükséges várni, míg a matrac megtelik újra levegővel, visszanyeri eredeti méretét a habanyag, a belseje teljesen kikeményedik. Csak ezután lehet használatba venni, ellenkező esetben a matrac egyenletes erős tartása nem biztosított.
Vélemények